Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megismerne meg a macskam?

Megismerne meg a macskam?

Figyelt kérdés

Majdnem egy eve mutet elotti nap elszokott a kandur cicam. Mindent megtettem, hogy elokeritsem, de sikertelenek voltak a probalkozasaim.

A napokban a keruleti csoportba irt egy holgy, hogy nem ismeros-e valakinek a kepen szereplo cica. Eleg homalyos lett a kep, ezert kuldtem neki egy sajat kepet. Azt irta, hogy kisertetiesen hasonlit az en eltunt cicamra, megprobalja befogni. Sajnos nem sikerult neki, ma ismet irt, hogy ott volt a cica, ha tudok este menjek azon reszere a keruletnek.

Van egy masfel eves gyerekem, aki orankent kel, a tavolsag kb haromnegyed ora.. minden vagyam, hogy visszaszerezzem az eltunt cicamat, de se kocsink, lehetosegem nincs ilyenkor odamenni erte.

Ha megis megtudnam oldani, szerintetek egy ev tavlatabol felismerne? Egy eves volt mikor elszokott, most mar ketto

2022. ápr. 1. 23:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szombaton delutan tasakossal es hordozoval nekivagtam az utnak. Tobbszori szolongatas utan elojott egy kocsi alol, majd meglatott es beszaladt a tujak koze. Regebben felt a hordozotol, bizom benne "csak" attol ijedt meg. Hiaba hivtam, onnan nem jott elo, igy hazamentem .

Utkozbe felhivtam a keruleti allatvedoket es szo szerint rambaxtak a telefont mikor kerdeztem, hogy macska befogassal foglalkoznak-e.

Tegnap felvettem a kapcsolatot egy cicamento csapattal, akik szivesen kolcsonadnak egy elvefogot. Jelenleg annak a holgynek a valaszat varom, akinek a kertjebe bement eddig ketszer a cica, hogy elhelyezhetem-e a csapdat

2022. ápr. 4. 00:12
 12/15 A kérdező kommentje:

Az elozo valaszombol kimaradt,

1000000% hogy az en cicam volt.

Bar parom lelombizott, hogy "mivan ha nem akar hazajonni".. En ezt nem fogadom el, neki haza KELL jonnie😅

2022. ápr. 4. 00:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Sok sikert! Ő is örülni fog, ha hazaér.
2022. ápr. 4. 00:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Kitartást! Remélem sikerrel jársz :) és a cica is belemegy a csapdába
2022. ápr. 8. 17:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Hatalmas sikert!
2022. ápr. 8. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!