Ki érzi még úgy, hogy a macskája a mindene🤗😍😍?
Én.
Rajongok a kis szarosokért. Igen, ők a mindeneim, szerelmes vagyok beléjük. Amióta eszemet tudom, ovis korom óta imádom a macskát. A mostaniakért meg teljesen odavagyok, ők teljesen az enyémek.
19# A menők vesznek kutyát, a lúzerek macskát. Naa, jó már? Egy cigit "utána"?
Azt vettem észre, a macskások nem alázzák sem a nem macskásokat, sem a kutyásokat, fordítva ez nincs így. Vajon ez véletlen, vagy a macskások lelki élete egy fokkal jobban működik. Költői kérdés természetesen.
16 - te is gagyi vagy
nincs is még 19 válasz
Szerintem a kérdező lány és nincs gyereke, esetleg még fiatalka is...
Nekem kutyám van, de párom után talán tényleg hozzá kötődöm a legjobban... Biztos lehet macskához is kötődni, én még a halaimat is szerettem, órákig tudtam nézni őket, beszéltünk hozzájuk stb :) A kutyák, macskák halak stb is érző lények,de úgy jön át nekem, hogy valószínűleg a kérdezőnek a macskája a mindene :) Biztos jó dolga van, remélem ha reinkarnálódom macska leszek ilyen gazdival :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!