Szeretitek a szfinx macskákat?
Figyelt kérdés
UI:
Egy tenyésztő nyilvános képeit használtam, a linkben benne van a neve (ha valakit érdekel)… Azért használtam ezeket, mert annyira nem értek hozzá, így ha random Google képeket kerestem volna, nem biztos hogy ténylegesen fajtatiszta macskákról tettem volna be képet.
2022. márc. 25. 11:33
A kérdező szavazást indított:
Én szeretem
Én nem szeretem
38 szavazat
1/20 anonim válasza:
Számomra olyan mintha egy házimacskát megnyúztak volna.
3/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyosak, ha nem akarnék inkább mentett random macskát akkor vennék egyet. :D
4/20 anonim válasza:
Tetszik, de nem tartanék. Van már macskám, aki szeret verekedni és aggódnék hogy kicsikarja a bőrét, sérülést okoz neki.
5/20 anonim válasza:
Imádnám :-)
Pluszban a szőrösek mellé.
6/20 anonim válasza:
Magamtól nem vennék, mert borzasztó, kicsit gusztustalan is, de ha valahogy hozzam kerülne egy, akkor megtartanám, amennyiben nem találnek neki gazdit.
7/20 anonim válasza:
Én imádom az állatokat, de ez az állat ijesztő.
Hajnalban, félhomályban tökre frászt kapnék tőle.
8/20 anonim válasza:
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen, de személy szerint én sokkal jobban szeretem azokat a macskákat, akiknek sűrű bundájuk van.
9/20 anonim válasza:
Persze nem csak a külső számít, nyilván egy ilyen cica is sok szeretet tud adni, de én akkor sem kedvelem ezt a fajtát. Előző voltam.
10/20 anonim válasza:
Akkor is ijesztő, sőt ronda is, ha lepontoztok😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!