1 hetes vemhes kiscicát lehet ivartalanítani, észrevesz az állatorvos ilyen korai vemhességet?
Nagyon régóta szeretném ivartalanítani, el is akarom most is vinni, kifizetem neki. 6 hónapos még csak, meg más okok miatt halasztottuk (covidos)
Nem voltam itthon, a szüleimeg kiengedték és hát megtörtént. Azóta megy, hogy mekkora k... a macskám, meg meg fogja fialni, meg én is az vagyok stb., meg így már nem lehet, előtte egyébként sehogy sem lehet...
Ítélkezést nem kérek, sírtam is az egész miatt eleget...
Az a kérdésem, hogy lehet így ivartalanítani? Hallottam olyat, hogy így ivartalanították és utána mégis lefialt, mert a méhét nem vették ki. Ugye 1 hetes vemhességet nem igazán lehet észrevenni. Nem akarok így járni. Így többet fog kérni szerintetek? Kérlek ne bántsatok, szeretem a cicáim és mindent megteszek érte is.
"Azóta megy, hogy mekkora k... a macskám, meg meg fogja fialni, meg én is az vagyok stb., meg így már nem lehet, előtte egyébként sehogy sem lehet..."
Bakker, a szüleidnek nincs túl sok esze.
Otosre ne is hallgass! Hulyeseget beszel. Nem kell meg tobb felesleges szaporulat.
Mondd meg az allatorvosnak, hogy vemhes, aszerint fog eljarni. A szuleid miatt pedig sajnallak kerdezo, rettenetes emberek lehetnek :(
3-as: egy cicánál az ivartalanítás minden esetben "teljes kipakolás", másként állandóan pázási hangulatban lenne, ami neki is, meg a környezetének si elviselhetetlen lenne.
Az ivartalanítást elvégzik akkor is, ha vemhes a cica.
(Az 5-ös meg szerintem beteg, de nagyon!)
Pár napos vemhesen még szerintem embrió sincs, csak esetleg sejtcsomó...
Azok, de nem ezért írtam ki a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!