Milyen a brit rövid szőrű? Melyek a legjobb tenyésztők?
Kinézetre ilyen, bár ezt gondolom te magad is tudod, de ez annyira aranyos...veled is meg szerettem volna osztani: [link]
Nekünk volt egyszer egy leányzó, ő olyan kis királylány volt. Ezt úgy értem, hogy számára idegen nem is nyúlhatott hozzá, még az udvarunkon, lakásban se nagyon. Sőt volt olyan időszaka, amikor mi is csak akkor simogathattuk meg, ha azt ő is akarta. Nem kimondottan az a simogatásért esdeklő cicus volt, viszont dörgölőzni imádott a lábunkhoz. Volt még mellette egy tőle kicsit idősebb és jóval nagyobb alkatú kandúrunk is (az a sima csirmos házimacska). Hát az összeszoktatás alatt a kiscsajt féltettük, de hamar megmutatkozott, hogy itt bizony ő az úrnő, és a kandur csak utána következik...nem kell őt félteni.
Egy isaszegi tenyésztőtől vettük, mert abbahagyta és "kiárusítás" volt. Emberhez képest nem tudom mekkora, egy normál házimacskánál kb kétszer nagyobb.
Nézd meg ezt:
róluk sok jót hallottam.
Ha most választanék ugyanilyet hoznék, vagy skót lógófülüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!