Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet, hogy nagy butaságot...

Lehet, hogy nagy butaságot csináltam?

Figyelt kérdés

A cicám 3 éves, nagyon nagyon hiperaktív, folyton fut és játszik és rosszalkodik. Ezáltal akármit és akármennyit is adok neki enni, korlátlanul ehet, mégis olyan sovány, mintha éheztetve volna. Volt eddig.

Kétségbeesésemben kitaláltam, hogy a kiscicáknak azért találtak ki kifejezetten kölyöktápot, mert több benne a vitamin, zsír, fehérje, hogy egyrészről támogassák a növekedésüket, másrészről sokat játszanak, lemozogják. Na most az én cicám is lemozog mindent, viszont már nem nő, szóval talán megerősödhetne tőle.

Ezért vettem neki kölyöktápokat, fél éve eszi és igazam volt, bevált.

De ő egy ivartalanított szobacica, mások az igényei, mint egy fiatal kiscicának.

Nem lesz tőle beteg hosszabb távon? Eddig semmi baja, sőt, ragyogóbb a szeme, vastagabb a bundája, erős, izmos, nem kövér, mert ezzel most pont jól tudja tartani a súlyát, gyönyörűbb, mint valaha.

Szerintetek mit tegyek? Térjek vissza a régi tápjaira, ami steril, urinary stb, vagy maradhatok ennél, ha láhatóan neki ez vált be és ettől a legegészségesebb, láthatóan? Nem lesz tipikus steril szobacica betegsége?

2022. márc. 14. 12:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

És..ha esetleg jobb tápot néznél? Lehet hogy nem is kellene a kölyök belőle.

De ha ez vált be én nem variálnék.🤷🏼‍♀️

2022. márc. 14. 15:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt szeretei, ezt add neki. Ha jókedvű, játszik, jól néz ki, szép a bundája, akkor semmi gond.
2022. márc. 14. 15:05
 13/14 A kérdező kommentje:

Természetesen, ha idősödik és nyugisabb lesz, átállok steril tápra.

Azért kérdeztem, hogy addig viszont eheti-e ezt, vagy már most álljak vissza.

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.

2022. márc. 14. 15:28
 14/14 anonim ***** válasza:
16%

En nem etetnem szinte husmentesen a macskat evekig, de te tudod. Husevo allat konyorgom!

Meg csak az sincs rajtuk feltuntetve, hany szazalek hust tartalmaznak (tehat kb alig).

Lehet megint lepontozni, nem erdekel, de ezek tenyek.

2022. márc. 14. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!