Zoopluson miért nem lehet utánvéttel fizetni?
"Sajnos a kosarában lévő termékeket nem tudja utánvéttel fizetni. Szíveskedjen egy másik fizetési módot választani! Köszönjük együttműködését!"
Ezt a hibaüzenetet írja ki. Eddig mindig utánvéttel rendeltem
#21.
Nekem volt olyan 2-3 éve, amikor az About You-tól, meg a Zarától rendeltem, hogy 1 hónapot kellett várnom és nem jött semmi e-mail sem.
Nekem kellett telefonálgatni.
Meg a Zooplusnál is volt olyan, hogy 4 nap helyett 3 hét múlva jött csak.
Igaz, általában onnan időbe érkezik a termék.
Már nem azért, de én az Emaggal járok úgy az elmúlt két évben állandóan, hogy vagy heteket/hónapokat várok a termékre, vagy soha nem jön meg. Mikor írok egy panaszt, akkor azt mondják hogy bocsi, törlik a rendelésem, és kapok 2500-3000 ft-nyi kupont. Felhasználhatom a következő rendeléshez, amivel megint csak szívok, mert megint eljátsszák ugyanezt.
És nem egyedi a problémám, mert a facebook oldaluk is ezekkel a panaszokkal van tele.
Pedig az Emag nem egy ilyen "tuttinagyonolcsotermekek.hu" kaliberű webshop.
Egyébként már azt is direkt figyelem hogy Emag forgalmazású termékeket rendeljek, azt nem foghatják arra hogy a velük szerződésben álló kis webshopok hibája. Mégis így járok, a saját cuccaikkal. Régen volt hogy rendeltem rajtuk keresztül egy kisebb webshopból, nem jött meg hónapokig. Írtam nekik, törölték a rendelést és azt mondták, hogy bocs, a kis webshop hibája. Kezdjük ott hogy az Emagnak eleve nem szabadna megbízhatatlan, kétes webshopokkal szerződnie, mert az ő felelősségük hogy rajtuk keresztül jól jár a megrendelő, vagy át van bszva. És jön a sluszpoén: miután visszakaptam a pénzem, egyenesen a kis webshopból rendeltem, ugyanattól a cégtől, mert csak ők forgalmazták a nekem kellő terméket, viszont ezúttal az Emagot kihagyva. A megrendelt termék két nap múlva a kezemben volt.
Mindenesetre ilyenkor rossz érzés, hogy előre fizettem kártyával, mert ha utánvétet kértem volna, akkor sokkal hamarabb is be tudnám szerezni a terméket közben, akár személyesen…
Mert az egy dolog, hogy inkább rendelni akarok, de ha 3 hetet, vagy 1 hónapot kell várnom, akkor változhat erről a véleményem és dönthetnek inkább a személyes vásárlás mellett.
Viszont ha már kifizettem kártyával, akkor nehezebb visszaigényelni a pénzt és lemondani a rendelést… Míg utánvétnél csak simán nem veszem át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!