Macska fül rüh spot-on után?
Figyelt kérdés
Van két kosztos macska a ház körül. Kb egy éve keveredtek ide, megsajnáltam őket, kapnak enni, de nem is minden nap jönnek. Kb három hete vettem nekik frontline combot, addig nem volt rajtuk semmi védelem, de mivel tavaly sok kullancs volt bennük, így beruháztam. Kb egy hete vettem észre hogy az egyik furán tartja a fülét és vakarja is rendszeresen, plusz rázza a fejét. Belenzetem a fülébe hát rühös! Egész eddig nem volt ilyen baja, se bolha, se rüh, valamint a frontline combonak is hatni kellett volna, ha volt is. De eddig nem volt ilyen. Mit tegyek? Van valami olcsóbb szer? Vagy csak folytassam havonta a spot - ont? Sajnos jelenleg egyáltalán nem fér bele hogy állatorvoshoz vigyem. Pár hónap múlva talán, de most nem. Ráadásul nem is tudom, kinek a macskái, de segíteni szeretnék.2022. febr. 22. 13:47
11/11 A kérdező kommentje:
Amugy privátban megkaptam a választ a kérdésemre, amit ezúton is köszönök. Gondolom nem véletlen privátba lett elkuldve, mert az agyatlan idióták másik kedvenc szokasa a beszólogatós mellett a mindenki válogatás nélküli lepontozása.
2022. febr. 22. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!