Ezek a fajta kaparófàk mindegyike kartonból van?
Figyelt kérdés
Ilyet szerettem volna neki venni, hogy vízszintesen tudja rajta èlezni a körmèt, de ahogy nézem, ezek mind kartonból készülnek? Azért jó lenne hosszútávon használni..
Vagy vegyek ilyen hagyományosan?
Csak félek, hogy ezt kevésbé szeretnè majd használni, mert másik cicàmnak ilyen volt, ès nem na èrdekelte őt..
Köszi előre is!
2022. febr. 18. 17:46
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírások miatt!
2022. febr. 18. 17:52
2/5 anonim válasza:
Igaz, hogy tobb kaparofank is van, mikor mit hasznal a macska, de olyasmi kartonosat, amit linkeltel, kb 3 eve vettem, tehat en tartosnak mondanam.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Megkèrdezhetem, neked a függőleges fajtàt, használja?
2022. febr. 18. 18:15
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Èrtem, köszi szépen! Talàn ez az utolsó lenne a legjobb nekünk, mert ha falra tennènk, nem foglalna helyet sem.
2022. febr. 18. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!