Ha egér méretűre zsugorodnál, vajon a macskád megenne/megölne téged?
A) macska - Utcáról mentett, vérbeli vadász, néha még normál méretű valómban sem ismer meg, de ha igen, akkor sem mindig szeret.
1. opció: nem enne meg, csak bevinne az ágyamba és elengedne, majd nyávogna nekem, hogy fogam meg azt a kis sz*rt amit behozott, de ha nem fog meg senki más, akkor úgyis elkap és életbe lép a 2. opció
2. opció: az 1-est úgy ahogy van átugorjuk, megölne, megenne, majd kihányna a konyha közepére
B) macska - Szeret minket, nagyon, folyton a fejemen alszik és mindent összenyálaz. Nagyon kövér, és meglehetősen lusta is. Ki kellett húzni az összes fogát, szóval nem enne meg, de valószínűleg megpróbálná.
1. opció: nem ismerne meg, ha nem futok túl gyorsan -mert nem - megfogna, szétcsikarna és legjobb esetben is elvéreznék
2. opció: megismerne, rámfeküdne, kilapulnék.
Szóval jah, valószínűleg meghalnék, de mivel ez a két csövesbánat csak hypoallergén tápot képes hígf*ás nélkül megemészteni, valószínűleg kaja nem lenne belőle. Imádom őket, de ez a rút igazság.
Egy darabig ülne a fejem mellett, szemrehányó, "jóasszony, hol a reggeli" pofával. Aztán megpiszkálna, és úgy döntene, hogy a reggeli aznap én leszek. Utána kiokádna a teraszasztal közepére.
Hogy az asztalt ki fogja letakarítani, ha én már nem leszek, az passz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!