Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A házi kedvencetek (kutya,...

A házi kedvencetek (kutya, vagy cica) hogyan reagál arra, ha a TV-ben állatot lát és hall?

Figyelt kérdés
A kutyáink (tacskó és német-juhász) a telefonom macska nyávogós csengőhangjára néhány napig idegesen keresték a hang forrását, de ezután, csak az igazi macskák keltették fel az érdeklődésüket. A cicánk a szintén néhány alkalom után felismerte, hogy a TV-ben látott kutya nem igazi!

2022. jan. 31. 09:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám TV-re vagy videóhívásra nem reagál, azt viszont megtanulta, hogy jelezzen, ha csörög a telefon.
2022. jan. 31. 11:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Az én cicám magasról les.arja :D
2022. jan. 31. 11:11
 13/21 anonim ***** válasza:
A macskáinkat nem érdeklik, de a 4 éves labradorunk imádja nézni ha állatokat mutatnak. Szoktam is neki youtube-ról kitenni tvre ilyen 4K-s videókat, amikben halak, nagymacskák meg mindenféle állatokat mutogatnak. Lefekszik a fotelba és figyeli.
2022. jan. 31. 11:47
 14/21 anonim ***** válasza:

A cicáim rendszeresen néznek a youtubeon nekik való tartalmakat. Egérkét, halat, madarakat. Havonta párszor beteszem nekik, imádják, lelkesen vadásznak rájuk.

A tv-ben az Oroszlánkirály animált verzióját imádták, hosszú percekig nézték.

2022. jan. 31. 11:54
 15/21 anonim ***** válasza:

Az előző kutyámat érdekelte. Leült a tévé elé ha kutyás film volt és nézte.

A jelenlegi kutyám mintha nem is látná, akkor sem, ha mutogatok a tévére. A kezemet nézi, nem azt a pontot ahová mutatok :D Ha ugatás van akkor néha hegyezi a füleit, de még a fejét sem emeli fel.

A macskáimat sem érdekli semmi ilyesmi.

Érdekes dolog hogy a tükör sem érdekli egyiket sem, egyszerűen nem néznek rá a tükörképükre, engem néznek a tükörben, ha megpróbálom megmutatni nekik saját magukat. Az előző kutyám megnézte magát ha mutattam, de nem kezdett el harcolni/játszani a tükörképével vagy ilyesmi.

Nem tudom hogy a tévés és a tükrös dolognak van-e köze egymáshoz, de érdekesnek találom hogy őket egyik sem mozgatja meg, az előző kutyám pedig mindkettőre odafigyelt ha mutattam neki.

2022. jan. 31. 12:03
 16/21 anonim ***** válasza:
A mi kutyánk vissza ugat a kutyáknak vagy morog, pedig nagyon barátságos. Néha a majmokra is ugat, vagy nagyon ritkán a kutyákra.
2022. jan. 31. 16:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Cicákra* nem kutyákra.
2022. jan. 31. 16:08
 18/21 anonim ***** válasza:
Amúgy az állatok többségét nem érdekli a szag hiány amiatt.
2022. jan. 31. 16:09
 19/21 anonim ***** válasza:
A cicám macskanyávogásra felkapja a fejét, másra nem igazán reagál.
2022. jan. 31. 16:12
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Megnézi őket, ha ugat a filmben a kutya visszabeszél. Van amikor csak úgy simán nézi a tv-t. Sokszor néztem ahogy fekszik a helyén és a szemével figyeli.
2022. jan. 31. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!