Hogyan segíthetnék a kb 1,5-2 hónapos kiscicámnak, ha LÁZAS?
Fáj a lába, és lázas. Kb 45perce jöttünk vissza az állatorvostól. Csöppentettünk a szájába pici vizet, azt lenyelte, de enni nem akar [bár ma már evett 3x]
Van neki melegítése, de összevissza mászkál, és lefekszik valahova máshova.
Hogyan segíthetnék neki?
Ha lázas ne nagyon takard be meg ne tedd túl meleg helyekre! Elég a szobahőmérséklet neki. Én azt csináltam a macskámmal amikor nem akart inni (mert a láz miatt kiszáradt) parizelt tettem egy lapos tányérba és öntöttem rá vizet, így kénytelen volt kinyalni... Egy negyed Rubophent meg nyugodtan adhatsz neki. Ezt állatorvos mondta nekem is, hogy az állatoknak ember-gyógyszert adnak. Először nem hittem a fülemnek.
Remélem tudtam segíteni:)
Köszi a választ!
De sajnos most halt meg :'(
Szegény Szisz :(
Részvétem.
Lehet tudni, mi baja volt?
utolsóelőtti: Hát azt mondta az állatorvos, hogy benne van valami baktérium a kiscicákban, és az vagy előjön valamilyen formában, vagy nem. Hát itt előjött, volt egy gennyes izé a lábán :(
utolsó: Azt mondta az állatorvos nekünk, hogy nincs nagy baja. Hát úgy látszik, volt :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!