Mit csináljak ezzel a cicával? Mi lehet ez e dudor?
Kertes házban lakunk. Van egy cicánk. (testvéremé igazából, de ő ritkán jár haza)
Egyszer csak felbukkant egy valószínűleg kóbor kiscica, sebes volt a feje is akkor valószinüleg kidobták. Apa beszelidítette hozzánk.
Észrevettem a múlthéten hogy a cica egyik hátsó tappancsán egy nagy piros dudor van és azon megy, a járásán nem is igazán látni. De nagyon csúnya (szerintem)
Nem találkoztam még ilyennel. És megmondom őszintén mivel nem tudom mi az nem szívesen hozom be a lakásba így. A másik cicát viszont igen, emiatt meg aztán kellemetlenül érzem magam.
Ha nincs saját jövedelme,vagy nem elég az állattartásra akkor ne csaljon és szoktasson a házhoz állatokat,mert nem neki kell eltartania,ha az az állat úgy is dönt,hogy marad a családdal.
Nincs olyan,hogy szerzek magamnak egy macskát anya,te meg fizetsz.Ezt hajtogatja mindenki és nem véletlenül: ha a család állatot akar akkor abba mindenkinek bele kell egyeznie,mindenkinek egyet kell értenie vele,mert akkor az egész család felelőssége.
Ha valaki magának akar és szerez is állatot akkor az a saját felelőssége akkor is,ha 100-an laknak egy lakásban.
Szóval,okos tojás,hogy tudtál ekkora baromságot ilyen nagypofaval "írkálni"?
Az tart állatot aki el tudja tartani,vagy akinek a szülei megbeszélés után egyértelműen rábólintottak,hogy igen kislányom nyugodtan szoktasd ide az állatot,fizetjük az ellátását.Ez a normális,nem?
13, ha ennyire nem megy az értő olvasás, akkor segítek: "Apa beszelidítette hozzánk."
Tehát a kérdező apja szoktatta oda, most meg nem képes elvinni orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!