Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy lakásba macskát szeretnénk...

Egy lakásba macskát szeretnénk, de nem tudom milyet. 1.5 szobás lakásba szeretnénk. Milyet?

Figyelt kérdés
Ha van olyan ami nem 120.000 vagy többe kerül akkor olyat preferálnánk.

2022. jan. 23. 21:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Ha egy 1.5 szobás lakást megengedhetsz magadnak,akkor nem engedhetsz meg magadnak háziállatot!
2022. jan. 24. 02:24
 12/24 anonim válasza:
12%
Hogyan visznek macskát sétálni?
2022. jan. 24. 02:48
 13/24 anonim ***** válasza:
52%

Ha meg kertben van a macska, azon hisztizik a sok agyhalott, hogy kimegy, és bemegy más kertjébe...akik képesek macskacsapdával elfogni, és fene tudja miket csinálni velük.

Szóval semmi se jó.

Nekem is kint vannak a macskáim(most bent a hideg miatt), de reménykedem, hogy nem bántja őket senki, mert kilógnak mindig. Képtelenség őket kerten belül tartani.

A nagyobbik ugrik vagy másfél métert lazán, de valószínű többet is.

2022. jan. 24. 06:52
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Vesznek egy yorki hámot flexipórázzal :)

Nálunk van egy ilyen vad, nagyon keményen sétál, pont úgy mint a kutyák. Ha meg kell állni mert beszélget a főnök akkor leül.

2022. jan. 24. 10:58
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Szomorú hogy 1.5 szobás albérletbe állatot akar zárni.Jó dolog a hobbi,annak aki megengedheti.
2022. jan. 24. 12:28
 16/24 anonim ***** válasza:
27%
#12 hámmal, flexi pórázzal lehez vinni a cicát ha szeretne. Nem mind érzi jól magát lakáson kívül.
2022. jan. 24. 18:38
 17/24 anonim ***** válasza:
Vagy túlságosan is jól érezné magát és felmenne a fára galambot gyilkolni :) Amelyiket ismerem az pont ilyen. Én elengedném, megoldódna a galambszar-kérdés.
2022. jan. 24. 20:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Házicica..(?)
2022. jan. 24. 23:39
 19/24 anonim ***** válasza:
Na jól van,nem akartalak megbántan...Szerintem valami menhelyi cicát kellene először befogadni.Nekem is volt kertes háznál,de sose jöttek be a házba (lefialt), aztán köccsögszomszéd megmérgezte a kölyköket, az annyukat meg befoghatta valaki.Egyszer meglátogatott,és úgy szaladtunk egymáshoz mint két szerelmes,aki régen találkozott :-)
2022. jan. 24. 23:56
 20/24 anonim ***** válasza:
Azt hiszem nem jó helyen vagyok, ha a 7-es komment csak ilyen kis százalékot kapott, miközben az állatok védelmére kelt. Gondolom sok a panelben tartott , mozgás nélküli macska tulajdonos van köztük és magukra ismertek. Az igazság jó, de ha kimondják az elviselhetetlen. Szégyelljék magukat.
2022. jan. 25. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!