Egy lakásba macskát szeretnénk, de nem tudom milyet. 1.5 szobás lakásba szeretnénk. Milyet?
Figyelt kérdés
Ha van olyan ami nem 120.000 vagy többe kerül akkor olyat preferálnánk.2022. jan. 23. 21:56
11/24 anonim válasza:
Ha egy 1.5 szobás lakást megengedhetsz magadnak,akkor nem engedhetsz meg magadnak háziállatot!
12/24 anonim válasza:
Hogyan visznek macskát sétálni?
13/24 anonim válasza:
Ha meg kertben van a macska, azon hisztizik a sok agyhalott, hogy kimegy, és bemegy más kertjébe...akik képesek macskacsapdával elfogni, és fene tudja miket csinálni velük.
Szóval semmi se jó.
Nekem is kint vannak a macskáim(most bent a hideg miatt), de reménykedem, hogy nem bántja őket senki, mert kilógnak mindig. Képtelenség őket kerten belül tartani.
A nagyobbik ugrik vagy másfél métert lazán, de valószínű többet is.
14/24 anonim válasza:
Vesznek egy yorki hámot flexipórázzal :)
Nálunk van egy ilyen vad, nagyon keményen sétál, pont úgy mint a kutyák. Ha meg kell állni mert beszélget a főnök akkor leül.
15/24 anonim válasza:
Szomorú hogy 1.5 szobás albérletbe állatot akar zárni.Jó dolog a hobbi,annak aki megengedheti.
16/24 anonim válasza:
#12 hámmal, flexi pórázzal lehez vinni a cicát ha szeretne. Nem mind érzi jól magát lakáson kívül.
17/24 anonim válasza:
Vagy túlságosan is jól érezné magát és felmenne a fára galambot gyilkolni :) Amelyiket ismerem az pont ilyen. Én elengedném, megoldódna a galambszar-kérdés.
19/24 anonim válasza:
Na jól van,nem akartalak megbántan...Szerintem valami menhelyi cicát kellene először befogadni.Nekem is volt kertes háznál,de sose jöttek be a házba (lefialt), aztán köccsögszomszéd megmérgezte a kölyköket, az annyukat meg befoghatta valaki.Egyszer meglátogatott,és úgy szaladtunk egymáshoz mint két szerelmes,aki régen találkozott :-)
20/24 anonim válasza:
Azt hiszem nem jó helyen vagyok, ha a 7-es komment csak ilyen kis százalékot kapott, miközben az állatok védelmére kelt. Gondolom sok a panelben tartott , mozgás nélküli macska tulajdonos van köztük és magukra ismertek. Az igazság jó, de ha kimondják az elviselhetetlen. Szégyelljék magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!