Hogy tudnám megoldani hogy?
Figyelt kérdés
... a cicám ne pisiljen az alom mellé? mert emeletes házban lakunk, az alomtálcája a wcben található a fal tövében. Rendesen kikaparja magának a helyet ahova szeretne 'célozni' de elfelejtkezik róla és mellé pisil. Elkaparni se kaparja el, és mire hazaérek megtámad a szaga :S. Már tettünk alá/mögé újságot de semmi. Odafigyelni nemtudok rá mindig mivel nem vagyok mindig itthon. ötletek?2010. szept. 8. 17:32
1/4 anonim válasza:
teljesen ugyanez a szitu nálunk is. mi tettünk alá egy tálcát meg ha nem kaparja el a cuccot van ott mellette ilyen lapát avval mi elkotorjuk. most egész elviselhető szag van a slozin :)
2/4 anonim válasza:
nekem bevállt a macska wc, annyi hogy leszedtem a lengőajtót.
Úgy csináltam, hogy egy darabig mindkettő megvolt és nem erőltettem a dolgot. Ő maga fedezte fel. Egy darabig az egyikbe pisilt és a másikba kakilt (?? ) utána megszerette.
Nem kell a legdrágábbat megvenni
3/4 anonim válasza:
Nálunk is a fedeles alom vált be, eleinte mi is levettük az ajtót, aztán mikor ajtó nálkül már jól ment, rátettük. Mostmár csodásan használja a billenőajtót, szag nincs, alom csak minimálisan potyog ki belőle, és mellé pisilni se tud :)
4/4 A kérdező kommentje:
nekünk sima tálca van... énis elszoktam utána kaparni, de reggel elmegyek, utána hazaérek úgy 14-15fele addigra elviselhetetlenné válik ... a fedeles macska alomtálca lenne jó?
2010. szept. 9. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!