Állatmenhelyről ingyen el lehet hozni macskát, vagy van egyéb más feltétele, hogy elhozhassam?
Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 22:25
31/37 anonim 

válasza:

Ilyenkor úgy sajnálom, hogy a kérdezőt nem lehet lepontozni ♡
32/37 anonim 

válasza:

Hát én soha az életben nem vennék meg PÉNZERT egy utca k***ája macskát. Ingyen is be lehet szerezni gyönyönyű példányokat.
33/37 A kérdező kommentje:
#30:
Lehet igazad lesz, sose lehet tudni. Most nézetem az egyik közeli menhely weboldalát, igaz nem fajtatiszta, de van náluk házimacska - Main Coon keverék. És ugye a Main Coon elég ritka, és igancsak drága.
2022. jan. 10. 13:48
34/37 anonim 

válasza:

A Maine Coon ritka és drága, a keveréknek semmi értéke sincs és több, mint gyakori.
35/37 anonim 

válasza:

#33: Nagyon szépek is lehetnek köztük (bár nekem minden macska alapból szép), és az, hogy van-e "értéke", mint azt 34 írja, az attól függ, mit akarok, mert ha tenyészteni, akkor nincs, anélkül meg az utcról mentett macskáim is "értékesek", nem adnám oda őket senkinek.
36/37 anonim 

válasza:

x31: Dehogynem lehet lepontozni. Minden ilyen és hasonló válasz "lepontozás".
37/37 anonim 

válasza:

Az ivartalanítás árát szokták kérni általában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!