Melyik a legnyugodtabb macska fajta?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 09:36
1/5 anonim válasza:
Talán a kínaiak által kedvelt és tenyésztett exotikus cicák a legnyugodtabbak, ők ott direkt agyhalottra tenyésztik, hogy kiélhessék rajtuk a beteges gyerekhiányt és lehessen pakolászni, és fél napokig öltöztetni, szemecskét és nózit törölgetni. Államilag meg van szabva a gyerekszám, de sokan vágynak rá, így helyette cica van.. Snoopbabe is pl. igen rövid lábaival mozgásában korlátozott, így benti tartásra kiválóan alkalmas, fél napig döglik és bámul ki a fejéből. :D
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül fajta függő, pl. az én mostani sima házicicám olyan, hogy kb. bombát lehetne mellette robbantani, legfeljebb elkerekedne a szeme kicsit. Lehet felvenni, "pakolgatni". Érdekes módon az előzőt 4 hetes korától én neveltem és ő nagyon gyenge volt idegileg, persze ez épp attól lehetett, hogy nem az anyja mellett nőtt fel.
5/5 Minatoya-chan válasza:
Nekem a brit rövidszőrű cicám volt olyan, hogy bombát lehetett volna mellette robbantani. Ezen kívül még olvastam is róla, hogy elég nyugodt típusok.
Amúgy viszont tényleg személyiség függő, hogy melyik cica milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!