Mikor /hónapra gondolok/ kezditek el a cicának adni a Proverát?
Talan akkor meg kene oldani, hogy a macskak ne tudjak elhagyni a kertet, nem? Ivartalanitas mellett persze, az amugyis kell. Vagy bent tartani oket.
Fogamzasgatlot max 2 evig ajanlott adni (az allatorvosom szerint) es nagyon megnoveli az ivarszervi daganatok kockazatat.
Az autó nem az ivartalanítás miatt ütötte el. Ezt az összefüggést nem is értem.
A megoldást a kerítésben látom.
Csak egyszer kell felhúzni egy olyat, amin nem jut át.
Persze én ivartalanítás párti vagyok, de nem fogok vitatkizni erről.
Atya ég! Tehàt pénzkidobàsnak gondolod az ivartalanìtàst, mert bàrmikor elütheti az autó! Csak gratulàlni tudok az ilyen felfogàshoz!
Egyébként (ezek utàn nem tudom érdekel-e), hosszú tàvon, ilyen gyógyszerekkel kicsinàlod őket!
Pénz szempontjàból pedig: ivartalanìtani csak egyszer kell, hosszútàvon ez is kifizetődöbb!
A fogamzàsgàtló tablettàkkal nem csak az egészségének b.sz.ol oda, nem 100%-os!!!
Mindig benne lesz a pakliban, hogy kiscicàk lesznek. Egyszer nem figyelsz oda, kikötői, kihànyja, màr szevasz tavasz...
Macskabiztos kerites vagy kifuto. Nyilvanvaloan a sima nem akadaly a macskanak, de mindegy, latom teged annyira nem hat meg, ha elutik oket, ahogy az sem, hogy foggatloval teszed tonkre a szervezetuket.
Hivd fel az orvost, biztosan valaszol majd a kerdesedre.
Ivaréretté válás idejében kell elkezdeni adni, 7-9 hónapos kor körül, és heti 5mg kell nekik. Beszéld meg a dokival. Viszont nem 100%-os módszer, anyámnak az egyik macskája így is vemhes lett, mikor látta rajta akkor beadott neki napokon át többszörös mennyiséget hátha elvetél, de az égvilágon semmi nem történt, végül elvitte dokihoz aki ivartalanította kölykestől.
Ezt csak azért írtam, mert azt hiszik egyesek, hogy a Provera valami méreg, a nagy francokat, semmi bajuk nem lesz tőle, csak épp nem 100%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!