Szilveszter éjjel eltűnt a macskám. Hazajöhet még?
Figyelt kérdés
Direkt bezártam őt a tűzijáték miatt, mert nagyon meg szokott ijedni. Éjjel 2 körül kiengedtem, mert elmúlt a zaj, de pont abban a pillanatban egy hatalmasat robbantott valami bolond az utcában, a macska elszaladt, ki a kerítésen. Azóta nem láttam őt. Hová tűnhetett, hol érdemes keresnünk? A sokk miatt lehet, hogy nem talál majd haza? (Kandúr, nem ivartalanított, alapból nem félős)2022. jan. 3. 11:30
11/13 anonim válasza:
Mindenképpen keresd és hirdesd is! Nem fog hazamenni, ha befogták, mert akkor nyilván nem tud mászkálni.
Hiába írták páran, hogy majd hazamegy. Ha befogták, akkor nem tud hazamenni.
13/13 anonim válasza:
Enyém 2 hétre eltűnt majd visszatêrt sántítva a fél arcát elveszítve agyrázkódást szenvedve... De hazajött!! Lehet belehalt, de hazajött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!