Spot-on fülbe szabad?
Adott egy cica aki valószínű fülatkás, fülrühes.
Belenézve a fülébe van benne barna elszineződés és rázza fejét is.
Ha a fülébe cseppentek egy kis atka írtó spot-on készítményt az segíthet neki?
Ugye alapból a nyakára börre kell jutatni. Oda már kapott ,de nem múlt el a fejrázása.
Otimax mehet. Ugye tudod, hogyan kell használni a fültisztító folyadékot?
Remélem, hagyni fogja a cica. Kirázás után törölgesd meg a belső fület. Ne nyúlj nagyon mélyre ! Az atka kezelése pedig spotonnal történik.
Segìteni, vagy fokozni akarod a problémàt? Spot-ont NEM csepegtetünk fülbe. Ne szórakozz ilyesmivel, nem jópofasàg, nem jàték.
Advocate, Stronghold, a nyak bőrére.
Ha nem javul, irány az àllatorvos, aki szakszerűen kitisztìtja neki, és ha tovàbbi kezelésre van szüksége, akàr otthonira, majd tájékoztat mit hogyan.
Nem akarom bántani a cicát .. segíteni szeretnék rajta. Az mostmár tiszta h spot csak a nyak mögé.
A frontline sprayt csak azért kérdezem..mert összetevőt tekintve nem sokban tér el egy fül tisztítótól. Az a kevés tisztított víztől meg nem gondolnám h megsüketülne. Nem 1 deci viz kerülne a fülébe.
Nem tudom pl zuhanyzással is akkor süketsèget kockáztatom?
Még utána járok jobban. De csak azért vagyok ilyen provokatív,mert túl érzekenynek ítélem a hozzáállást.
Szerintem a víz fülgyulladást okozhat.. aztán az süketsèget..de ez nem 2 csep víz fogja okozni.
Inkább megkèrdezem a gyártót és állatorvost.
Köszi
Gyártó szerint lehet használni..petshop szerint is. Kis mennyiségben vattàval.
Megfog süketülni mi? Én vagyok a nagy állatkínzó ugye..
"Kis mennyiségben vattàval."
Az, hogy átitatott vattával kitörlöd a cicc fülét, nem egyenlő azzal, hogy belecsepegtetsz spotont, bármit.
A törléssel a bőrt kezeled. Csepegtetéssel bejut a dobhártyáig a szer.
Itt cseppentésről volt szó. Nézz meg egy betegtàjékoztatót és döntsd el, hogy kinek hiszel.
Én még csak nem is törölgetném vele, nem arra való és kész.
A lényeg, nem bàntani akartalak én sem, inkàbb segìteni, csak annyian kìsérleteznek sok hülyeséggek,az àllat szìvja meg, és ez bosszantó.
Jó egészséget a cicànak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!