Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak hogy jobban...

Kkuszpotyi kérdése:

Mit csináljak hogy jobban legyen a macskám?

Figyelt kérdés
8 hónapos, kinti macska. Pár napja még csak enyhe megfázási tünetei voltak, mostanra annyira be van dugulva az orra, hogy enni sem tud mert nem kap levegőt. Holnap karácsony. Az állatorvost nem akarjuk felhivni, de nem tudjuk mi fog történni a cicával. Langyos tejet adtunk neki, hátha egy kicsit jobban lesz. Apukám nem engedi be a házba mert fél hogy megfertőz minket. Utánaolvastam, ha algopyrint adok neki, akkor nyálazást és hányingert okoz. Nem tudom mit csináljak. Félek, ha végre odáig jutunk hogy felhívjuk az állatorvost addigra megdöglik. Valaki segítsen, mit csináljak vele hogy jobban legyen??
2021. dec. 23. 20:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

VIDD MÁR EL ORVOSHOZ CSESZED!!! VAN ÜGYELET!

Apád meg egy tudatlan barom, a macska nátha emberre nem fertőző....

2021. dec. 26. 15:31
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Mi lett a cicával?
2022. jan. 11. 08:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Már meggyógyult. Nem kellett állatorvos. Meleg helyre volt bezárva, kamillával mosogattam a szemét és az orrát.
2022. jan. 12. 06:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Adj hálát az Istennek hogy meggyógyult Isten mindenben segít
2022. jan. 12. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!