1/22 anonim válasza:
Szerintem is, bár sosem etetném eddig a sajátomat, mert nem egészséges..
2/22 anonim válasza:
Nem cuki. Hülye a gazdája, aki megrövidíti az életét.
3/22 anonim válasza:
A kövér macskák nem, inkább azok a fajták amelyek csak annak néznek ki a hatalmas fejük és vastag szőrük miatt.
4/22 anonim válasza:
Nagyon cukik, de ettől függetlenül ez nem egészséges, szóval ha van rajta egy pici zsír, az még édi, de ha sok, akkor hiába cuki, diétáztatni kell.
5/22 anonim válasza:
Ez nalam ilyen keseredes erzes. En is aranyosnak tartom oket, de rogton szomoru leszek, mert tudom, hogy az idiota gazda hibaja es mennyire rossz ez valojaban a macskanak.
Nekem is van cicam, soha nem hagynam elhizni.
6/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem.
Nekem a macska formájú macskák tetszenek.
7/22 anonim válasza:
A nagyon dagik már nem azok, de akik úgy születnek, hogy annak néznek ki, azok írtó cukik.
8/22 Balasa Bence válasza:
Ha nem a gazdájuk hanyagsága miatt lettek kicsit kövérek, akkor igen
9/22 anonim válasza:
Nem. Undorító, egészségtelen. Állatkínzás felhízlalni szerencsétlent.
Nekem a sportos alkatú tetszik.
10/22 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, ha dagi egy macska. A nyúlánk, izmosabb fajta macskák tetszenek. Sajnos volt már olyan cicám, akit elhizlaltam, még éretlen kamasz voltam és azt hittem, minél többet adok neki, annál jobbat teszek vele... Hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!