Élő takarmányegér macskának?
Nem. Az az egér nem lesz nyugodt, épp a legkegyetlenebb állat fogja megadni neki a halál tusát, hogy lenne már nyugodt?
Amúgy én ezt nem ajánlom. Nem minden macska eszi meg. A macskád anyja egerésző volt? Vitt neki egyáltalán? Ismeri egyáltalán? Van gyakorlata? Ha el is kapja, és a játék után végre megenné (mert ugye még el is nyújtja ezt a macska), akkor elkezdi csócsálni. Kész vagy nyomon követni, hol kezdte el? Remélhetőleg szem előtt, de mivan, ha elbújt vele és ott hagyja mert ez mégse ízlik neki? Ha ízlik is neki, és benyomja, azt is tudd, hogy ott marad néhány belső szerv. Nem mindent esznek meg a macskák sem. Nem tudom melyik részei, nem ismertem fel de nem is szeretném túl sokáig nézegetni (van hogy a teraszra hozzák az egeret megenni), de képes leszel azt utánuk eltakarítani? Akkor is, ha a szekrény mögött van?
Én nem tudom, ez az a dolog, amit nem tudnék elképzelni, hogy megcsináljak. Mivel van 1000 felé más etetés macskáknak, így nem, nem tudnék bedobni elé egy élő egeret.
Nyers csirkét - csontosat - kapott, nem tudta elrágni. Bepofozta játékból az ágy alá, természetesen nem tudtam róla. Pár nap múlva a bűz vezetett el a tett színhelyéig.
Kérdező, spórold meg magadnak ezt az "élményt".
XD Hatalamas a kérdés. Az egér nyilván azért szalad mert tudja hogy a macskák jatékból kínozni fogják, majd széttépik, kibelezik és aztán jön a megváltó halál.
Nem lehet valami elektromos egeret kapni? Mint egy pici buta okosporszivo. Ha nincs ilyen akkor valaki valósítsa már meg. Biztos lenne rá kereslet. Egyébként rengeteg macska játék van, próbálkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!