Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak a cicámmal?

Mit csináljak a cicámmal?

Figyelt kérdés
Van egy ivartalanított 3,5 éves kandúr házicicám eltűnt 3 napra ma megjött de minden husi eltűnt róla teljesen le van fogyva csont és bőr:S Most behoztam, adtam neki inni meg enni szerintetek mit csináljak még? Kicsi véres a fülénél ilyenkor meg lehet fürdetni? Fürdéshez szokott egyébként Nemzetközi bajnok :S Jajj szegény:S
2010. szept. 6. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:

A sebét mosd le betadine- nal, adj neki enni, inni folyamatosan és hagyd aludni. Egyelőre ennyit, ha nincs baja.

Ha gyanakszol, h bármi baja van akkor vidd orvoshoz.

2010. szept. 6. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
3 nap alatt olyan vészesen nem lehet sovány. Pár nap alatt helyrejön. Gondolom összeverekedett más cicákkal. Óvatosan megfürdetheted, nem árt a sebet is kicsit kitisztitani, ha hagyja.
2010. szept. 6. 17:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Én is erre gondoltam köszi :D

Mondjuk én szivem szerint mindig bent tartanám csak dajnos ő nem akarja és erőszakoskodik :S

2010. szept. 6. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Jeap. Szerintem elloptak. Csak visszaszokott. Mert amugy a macskakon nagyon meglatszik a 3 napos koplalas.

(Oszinten szolva a 1 napos is)

Gondolom chipelve van azert...

2010. szept. 6. 21:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Nincs chippelve. Mondjuk most már mehet amerre akar. Elegem van belőle. No meg lett egy új kiscicám (kaptam) és a nagy nem bírja. Macskamentőkhöz mit szóltok? Milyenek ott a körülmények? Érdemes odavinni egy ccát?
2010. szept. 7. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Na ezt az utolsó kommentet kár volt leirnod. Kaptál egy új cicát és a régi már akkor nem is kell? Egy év múlva a másik is megnő, már nem lesz kölyök, és akkor az is mehet?
2010. szept. 9. 07:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem egy év múlva mivel ez is 4 éves lesz. És semmi bajom nem lenne vele ha nem kellene állandóan ápolgatni a sebeit meg nem támadná meg az új kiscicát :)
2010. szept. 9. 08:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Juj, az utolsó 2 kommentet kihagyhattad volna... ha gond van vele már nem kell, meg amúgy is van egy kicsi aki aranoysabb? Azzal is lesz gond, nyugi.

Ha hallgattál volna...

Neked nem való érző lény. Semmilyen.

2010. szept. 9. 15:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Még is szeretm őket...főleg a kicsit :)
2010. szept. 9. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!