Szerintetek mennyi idős lehet?
Figyelt kérdés
Illetve mennyire lesz bundás? Én is látom, most milyen. De akinek van bundásabb cicája, és kölyök korában került hozzá, jobban el tudja dönteni. Ez már hosszú szőr lesz, v félhosszú? Esetleg akinek van ilyen volt/ilyen lett képe, feltenné? Aki nem akar segíteni, az csak simán ne írjon ide semmit, köszönöm a segítséget!
2021. dec. 12. 13:27
1/11 anonim válasza:
Nincs kép.Error-t ír ki.Szerintem tedd fel mégegyszer,vagy próbálj meg egy másik képet.
2/11 anonim válasza:
Talán három hónapos lehet igy ránézésre, és ez már hosszú szőrű.
3/11 anonim válasza:
Na most már van,akkor lehet nálam volt a hiba.Én olyan 5-6 hónaposra saccolnám meg.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi, csak azért kérdezem, mert kb 3 hónaposra saccolta, akinél van most. Akkor Chewbacca lesz?
2021. dec. 12. 14:44
5/11 anonim válasza:
3-4 hónaposra mondanám én is. Szerintem olyan szőre nem lesz mint egy perzsának, de hosszú szőrű lesz.
7/11 A kérdező kommentje:
Egy biztos, lesz meló vele. Mármint a szőrével.
2021. dec. 12. 16:19
8/11 anonim válasza:
Vidd el állatorvoshoz, amúgy is kell, + ő biztosra meg tudja mondani, nem csak tippelget
9/11 A kérdező kommentje:
Persze,hogy elviszem, de csak akkor tudom, ha már nálam van.
2021. dec. 12. 21:45
10/11 anonim válasza:
Kb 4 hónapos, inkább hosszú szőrű, mint félhosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!