A macska mit csinál ha kint mínusz 10 fok van?
Figyelt kérdés
2021. dec. 7. 17:22
2/23 anonim válasza:
Keres egy olyan helyet, ahova be tudja magát vackolni... :,D
6/23 anonim válasza:
ha lakáscica, akkor sokat alszik, éhesebb, jól elvan.
Ha kinti cica, akkor nagyon lefogy, legyengül, betegségeket szed össze valószínűleg és nem kizárt, hogy ha a szervezete gyenge, akkor megfagy.
7/23 anonim válasza:
A szívós házimacskák nem rettennek meg a -10 foktól, de végül is nekik sem kellemes hosszútávon. Elbújnak valami fedett helyen, ahol összekuporodnak , és alszanak. De persze attól még felkelnek mozogni, kaját keresni stb. Bár mondjuk én se értem, hogy lehet hogy nem unatkoznak, vagy legalábbis nem mondják😄
8/23 anonim válasza:
Mit tudna szegény csinálni?Semmit se tehet ellene.Próbál valami jó helyet keresni,de az se sokat számít.Szenved szerencsétlen egy ideig,végül feladja a szervezete és halálra fagy. :(
9/23 anonim válasza:
Keres egy jó kis zugot, összegömbölyödik és alszik.
10/23 anonim válasza:
Belóg hozzám a házba.
Nemrég kezdtem el etetni 2 kóbort, most ott tartunk, hogy kell szereznem egy ágyat, ahol tudok aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!