Elütötte az autó a cicát, altatni lehet innen vagy menthető?
Figyelt kérdés
A hátsó két lábát konkrétan húzta, feltételezem hogy eltörött a gerince. Tudnak rajta segíteni, vagy már csak az altatás maradt? :(2021. nov. 28. 20:38
1/21 anonim válasza:
Ezt az állatorvos tudná megmondani.
2/21 anonim válasza:
Miért ódzkodsz az állatorvostól, hogy innen kérsz diagnózist?
3/21 anonim válasza:
Szia
Nagyon sajnálom. Velem ugyanez történt, borzasztó végig nézni.
Azonnal vigyétek állatorvoshoz. Az én macskámnak a belső szervei a rekesz izmot átszakították és feltolódott, nehezen légzet.
Kicsi volt, sajnos nem élte túl a műtétet.
Elöször én is azt hittem, hogy vége, de tényleg azonnal vigyétek orvoshoz, hogy gyógyszert tudjanak adni.
5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, amint tehetem viszem állatorvoshoz. :(
2021. nov. 28. 21:11
6/21 anonim válasza:
Ha eltörött a gerince, valószínűleg elaltatják. Nagyon sajnálom. De miért nem az orvosnál vagytok most? Még szeretnéd nézni egy darabig, ahogy szenved?
7/21 anonim válasza:
Még, ha menthető is rengeteg pénzedbe fog kerülni és tetszik vagy sem, ezt is mérlegelned kell. Ha csak nincs annyi, hogy ne sajnáld. Tehát magamból kiindulva nem engedhetnék meg egy 30-50ezer forintos műtétet. Altatás.
9/21 anonim válasza:
Amint teheted, elviszed? Ez most mit jelent? Csak mert ha sokat varsz, nem biztos, hogy kell aggodnod az altatas miatt, mert nem fogja tulelni.
Ezert nem kene kiengedni a macskakat a vakvilagba, de mindegy. Remelem, hogy most egy eletre megtanulod.
10/21 anonim válasza:
30-50 ezer az egy jobb cipő ára
hogy a p!csába nem tesz félre valaki ennyit állatorvosra ha állatot tart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!