Miért "akadnak" ki rám, ha nem cirmos meg fekete macskát szeretnék örökbe fogadni?
Már hónapot óta keresek és szabályosan beszólnak érte, ha megmondom, hogy cirmos, fekete nem érdekel, mert én hosszú szörű különleges színű, lehetőleg tarka cicust keresek és kifejezetten nem kölyköt, hanem pár éveset ami nem rombol és gyerekbarát. Tenyésztőre sajnos nincs pénzem, hogy onnét vegyek cicát.
Tényleg ilyen nagy igényeim lennének? Mindent fizetnék természetesen, chip oltások ivartalanítás ezek alap és jelentős összeggel hozzájárulnék az adott állatvédő munkájához, amit persze letojnak, még úgy is hogy benti cica lenne.
Tele vannak a menhelyek és civilek is, ma láttam pl két fehér gazdikereső cicát. De vannak teknőc színűek, szürkék is. Persze rájuk csapnak le leghamarabb, a sima cirmos nem "népszerű" de ha felnőttet akarsz az előny mert sokan piciket akarnak.
Süti állatotthon, Cica mica macskamentő stb.. tele velük az internet.
Én is menhelyen találtam ilyen cicát, amilyet leírtál. Tarka, hosszú szőrű, gyönyörű zöld szemekkel. Öt éves, nagyon nagyon kedves és bújós cica, imádjuk.
Remélem nektek is sok örömötök lesz az új cicával. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!