Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nagyon karmolós, harapós...

Nagyon karmolós, harapós kismacskának hogyan lehet beadni féreghajtó tablettát?

Figyelt kérdés

Egyedül az állatorvos injekciója vált be, de azt mondta, adjak itthon is... Egy tünemény, de ilyenkor megőrül, nem csak karmol, hanem harap és kérődzik, hiába fogod össze a száját és a nagyon így simán lenyelik. Ez harap, kaszabol, a kesztyűn is át. Nem az van, hogy idő után nyel, hanem okád, kérődzik, a nyelvével tolja ki, pluszban kaszabol, kiszedi a szemed, tényleg nem lehet neki beadni. Összetörve konzerve keverve pedig kiszagolja és otthagyja, de a nagyok is.

Odáig jutottam, hogy neki nem lehet, a gyógyszer is szarrá ment... Múltkor is egy hétig gyógyult a kezem, még sebtapaszok is kellettek... Esetleg pasztával megpróbálkozok. Hiába a törölközőbe csavarás stb., akkor harap és okád, meg kitör. Olyat harapott, hogy majdnem csontig ment..é.

2021. nov. 16. 15:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Én hirtelen elkapom jó erősen a grabancánál és úgy adom be. Nem kell tapintatoskodni. Jó erősen meg kell markolni, meglepetésként éri. Másik kézzel nyitom a száját és már dobom is be a tabit. Masszírozom fel - le a nyakát hogy nyeljen
2021. nov. 16. 18:10
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Paszta alutasakosba keverve, még a tálat is kinyalta.
2021. nov. 16. 19:25
 13/17 A kérdező kommentje:

Én is alutasakosba kevertem, meghagyja, kaja nem jó. Kiszagolja, ott hagyja, akármibe tettem, amit szeret.

A nagyoknál mind működik, hogy megragadod, lenyomod, összefogod a száját. De ennél nem. Kikérődzi, karmol, harap, esély nincs... Már a száját sem tudod megközelíteni, ha a mancsai működésképtelenek, harap.... Mindegy.

2021. nov. 16. 19:46
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
Ha a májkrém nem jön be még szóba jöhet a rio mare tonhal vagy lazac pástétom, amit tubusban lehet kapni, az ára 800-1300-ig terjed. Elég drága, de nálunk bevált. Ha nem jön be, ti még mindig megehetitek :-D
2021. nov. 16. 20:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Én inkább akkor megkérném a dokit, hogy ő adja be neki.
2021. nov. 16. 21:10
 16/17 anonim ***** válasza:
En meg mindig a fereghajto pasztara szavazok, szerintem az valami megvaltas, isteni csoda :D
2021. nov. 16. 21:13
 17/17 A kérdező kommentje:
#14 meghagyja, tonhal konzervben akartam, a nagyok is meghagyták
2021. nov. 17. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!