Nagyon karmolós, harapós kismacskának hogyan lehet beadni féreghajtó tablettát?
Egyedül az állatorvos injekciója vált be, de azt mondta, adjak itthon is... Egy tünemény, de ilyenkor megőrül, nem csak karmol, hanem harap és kérődzik, hiába fogod össze a száját és a nagyon így simán lenyelik. Ez harap, kaszabol, a kesztyűn is át. Nem az van, hogy idő után nyel, hanem okád, kérődzik, a nyelvével tolja ki, pluszban kaszabol, kiszedi a szemed, tényleg nem lehet neki beadni. Összetörve konzerve keverve pedig kiszagolja és otthagyja, de a nagyok is.
Odáig jutottam, hogy neki nem lehet, a gyógyszer is szarrá ment... Múltkor is egy hétig gyógyult a kezem, még sebtapaszok is kellettek... Esetleg pasztával megpróbálkozok. Hiába a törölközőbe csavarás stb., akkor harap és okád, meg kitör. Olyat harapott, hogy majdnem csontig ment..é.
Én is alutasakosba kevertem, meghagyja, kaja nem jó. Kiszagolja, ott hagyja, akármibe tettem, amit szeret.
A nagyoknál mind működik, hogy megragadod, lenyomod, összefogod a száját. De ennél nem. Kikérődzi, karmol, harap, esély nincs... Már a száját sem tudod megközelíteni, ha a mancsai működésképtelenek, harap.... Mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!