Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lesz télen a sok gazdátlan...

Mi lesz télen a sok gazdátlan kiscicával?

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 15:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%

Hagyjuk már ezt a falusi baromságot! K.rvasok ismerősöm falusi, sehol nem fogyóeszköz a macska. Nem minden falusi primitív, elmaradott idióta, akinek bio egérfogó kell, hanem a többség felelős állattartó.

Az, hogy te ostoba vagy és a falusi életmódoddal takarózol, az a te szegénységi bizonyítványod. Nekem a dédnagyanyám volt falusi, de már akkor is beengedték a macskákat a házba.

2021. nov. 14. 17:48
 12/19 anonim ***** válasza:
33%
Hát pedíg macskát én csak rágcsálóírtásra tartok, kutya nem kell mivel semmi értelme, hogy ugasson és szarjon az udvaron, a szagáról nem is beszélve. Akinek kell az tartson. Aki pedíg egy égő házból a kutyáját mentené ki kint egy embert annak én is a kutyáját menteném ki helyette ha netán úgy adódna...
2021. nov. 14. 18:10
 13/19 anonim ***** válasza:
31%
Azért van sok gazdátlan kiscica, mert a sok vidéki paraszt (ahogy látom ide is bepofáztak) b*szik az ivartalanításra. Az agyuk helyén is biztos kenyér meg kolbász van...
2021. nov. 14. 18:34
 14/19 anonim ***** válasza:
79%
Annak ellenére, hogy falusiként hasznosnak tartom az ivartalanítást, látom egyes ivartalanító kommentelők idegbetegek. 🤷‍♂️
2021. nov. 14. 18:37
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Macskabiztos kerítésnél hogy fogná meg az egeret és a patkányt?

Amúgy ivartalanítva vannak a kandúrok. Mert amúgy szökdösnek. Nekünk simán felmászik barhová,tetőn közlekedik,oda milyen kerítés való?

2021. nov. 14. 18:53
 16/19 anonim ***** válasza:
Akik kórházban,iskolák....közelében élnek azok enni kapnak.
2021. nov. 14. 19:14
 17/19 anonim válasza:
Vannak egyes jószivü emberek,akik megsajnálják õket,etetik,esetleg hõszigetelt cicadobozt is visz nekik ki az utcára,bokorba,télre.Vagy próbál cicamentõknek szólni,gazdikeresõben hirdrti õket.Ha szerencséjük van.A többi megfázik,taknyos lesz,éhezik.végén elpusztul.Sok gonosz ember zavarja õket,kirakja utcára.Tele a gazdikeresõcsoportok naponta ilyen esetekkel.
2021. nov. 14. 21:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Vidékiként benti, ivartalanított, oltot macskáim vannak. Borsodborzasztó meg Budapest között azért van némi átmenet egyébként...

Amúgy ja, a többségük nem éli túl a telet. Amelyik igen, az tavasszal már szaporodik is tovább.

2021. nov. 15. 12:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha már borsod, én borsodi faluban lakok. 2 benti fajtatiszta macskám van. Imádom ezt a borsodizást.

Ha már ennyire témánál vagyunk, inkább békés megye az ahol sz4rul bánnak az állatokkal.

A legtöbb szaporító is békés megyei, mert ott nincs szinte semmi munka, sokan ebből élnek. Hozott már ismerősöm Gyula közeli faluból sufniban tartott férges, full bolhás sziámit. Ott ennyibe nézik a macskát. A házi macskát meg ennyibe se. Az ott fordul fel ahol van, mert nem tudnak belőle anyagi hasznot húzni.

Macskás csoportokban is szénás fos0s helyen fotózott macskákat láttam hirdetve nyáron, szintén békés megye... De elmondanám Heves megyében is g3cibbek az állatokkal, mint a csúnya gonosz borsodiak.

2021. nov. 15. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!