Milyen személyiségű, tulajdonsággal bíró cicád van?
Cicás videók helyett, most kedves cicás sztorikat olvasnék.
Nekem 2 van, az egyik egy behemót, állandóan éhes (ivartalan) kandúr. Ha ránézek, már dorombol, ezt 0-24 képes művelni. Nem szeret magasban lenni, de a napokban felmerészkedett párszor az asztalra, olyankor látszik a fején a halált megvető bátorság. Ha hangos szót, vagy porszívót hall, azonnal fedezékbe vonul és órákig nem jön elő. Szeret kint lenni (csak hámmal lehet), akkor nagyon vagánynak érzi magát és menne mindenfele, amíg nem vakkant egyet a szomszéd kutya.
A másik fénnyel táplálkozik, alig látni enni, de a ruhámon lévő díszeket örömmel rágcsálja. Lehet, hogy vegetáriánus, mert kb. 20 féle szaftos kaját kóstolt már, de mindről csak a szaftot eszi meg, a húst ott hagyja. (Ezt a másik gyorsan orvosolja...) Utcáról lett befogadva, azóta utca ellenes, néha ha hámmal kivonszoljuk, rágcsál pár szál füvet, aztán szalad is be. Ha csinálok valamit biztos, hogy mellettem ülve figyel, ettől eltekintve 24 órát is képes aludni. Ha tvzek, ezt a tevékenységet rajtam végzi. Ő szeret magasban lenni, mindenhova felugrik, és szeret a youtubeon macskáknak való videókat nézni. 🙈
2 éves ivartalanított fiú; minden ébredés után felmegy a gyerekkori kis cicabútorára, kifeszíti a gumis zsinóron lógó egeret és nyalogatja a zsinórt.
Ha elmegyek otthonról érzi mire készülök, ütögeti a lábam hogy vegyem fel és vele foglalkozzak inkább. Amikor haza jövök az ajtóban vár és hempereg, majd a hátsó lábait nyújtogatja.
Ha wcre megyek, "adóznom kell". A wc ajtó mellett van az előszobafal, a kis cipősszekrényre felül és kér jutalomfalatot ahogy kijövök.
Este 8kor már lefekszik. Reggel 5kor kaparja a paplanom hogy bebújhasson a lábamhoz és közösen pihizhessünk kicsit.
Nekem 3 kedves macskám van otthon és itthon az ortodox templom mellett is van 2 kedves mostohamacskám akiket szeretek.
A legjobban a mindjárt 8 éves haromlábu macskámat szeretem és Foltoskát aki 3 éves lesz.
Cica régebben nem hizelgett de ahogy idősödik egyre inkább dőrgölőzik és aranyos hogy még mi dig úgy nyavog mikor valamit nagyon akar mint picikorában.
Foltoska nagyon hízelgő minden embert megjegyez és barátkozik velük. Amikor megyek anyuhoz beül.anxu ölébe és hív engem a szemével.rs hárman egymást öleljük. Foltoskát az emberi szemből is tud olvasni, bemenet mélyen a szemébe és kiolvassa mikor vagy ideges és olyankor jobban hízeleg.
Nagyon nyugis, könnyen le tudom nyugtatni, nem rombolós. Szereti a hasát.
De nem dorombol és nem bújik, amolyan magának való, simin kívül nem szereti a túl sok törődést. Fel se lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!