Jól làtom, hogy melyik macskahàz lehet masszívabb, leírás alapján?
Ezt a kettőt néztem, és az egyiknél, a Zilla macskakuckónàl írjàk, hogy merevítők vannak benne, a màsiknàl nem, és ott van is olyan kép, amin a tetején fekszik a cica, ezt szeretném elkerülni... Viszont annak egy picit nagyobb a fekvő felülete, és elég nagy cicànak lenne, szóval most kicsit dilemmánan vagyok..Ti melyiket rendelnétek?
Meg azt sem szeretném, hogy nagyon el tudja ràngatni a cica, és mintha a màsodikat könnyebben el is lehetne.
Köszi előre is!
A nagyobbat vennem, ha nagy cicanak lesz es ezen kivul meg azt, amelyiket lehet konnyen tisztitani, mosogepbe berakni, mert nem vagyok a magam ellensege.
Nem tudom, hogy az utobbi szempont melyikre igaz, de szamomra fontos.
Azt nem tudom, hogy a tetejen fog-e fekudni a macska, az enyembol kiindulva bele se menne, max a dobozaba, amiben erkezett🤣
Mivel ezek nem nehez cuccok, ezert egy macska siman eltolja, elloki, stb. Kiveve, ha olyan helyen van, mondjuk 2 szekreny vagy akarmi kozott.
Hááát, ennyi pénzt én műfilcért nem adnék, nem tűnik túl tartósnak.
Ha muszáj lenne választani, akkor a merevítőset.
Köszi a válaszokat. Elvileg mindkettőt lehet mosni. Igen, kàr, hogy műfilc, de valami olyasnit szerettem volna, ami meleg, fedett, mert sajnos viszonylag hideg van abban a szobàban, amiben alszik.. A kartondoboz is egy megoldás, de az azért esztétikailag nem túl szép, azt nem szeretném. Lenne még egy màsik, amit eredetileg akartam rendelni, csak az most nem elérhető, és nekünk lassan màr szükségünk lenne rà.
Ez az:
Szerintetek, ez jobb lenne?
Igen, erre én is gondoltam, hogy stabil legyen.
Még nem tudom, ez jobb lenne-e, melegebb-e esetleg...
Köszi, megnézem milyet tudnék csinálni dobozból, de túl nagy kézügyességem nincsen, szóval nem tudom, hogy nézne ki..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!