Hogy hívják a macskádat?
Figyelt kérdés
És hogy szólítod őt éjjel háromkor? :)2021. nov. 8. 18:28
21/29 anonim válasza:
A kandúr Murmi, a nőstény Mirci, ha lecseszem épp, akkor Mircella :D ő még kicsi, 4 hónapos, úgyhogy leginkább vele kell veszekedni, hogy ne másszon fel ide-oda, ne tépje a növényeket stb. A kandúr 7 éves, ő már csinál hülyeségeket.
23/29 anonim válasza:
Plutó. Poe Fekete macska című novelája után. Ugyanolyan fekete és van egy fehér folt a mellkasán, mint a műben szereplő macseknak. Ő az én kis démonom
27/29 anonim válasza:
Szaffi, Berni (éjjel 3-kor BerNERke), Arthur, Dolcsi.
28/29 anonim válasza:
Ja, és Bigsby a fekete lány macsekom. Szegény, majdnem lefelejtettem, pedig mind itt van bent mellettem.
29/29 anonim válasza:
Cézár, fekete kan macska, fejen a ket füle közt egy csíkkal, mintha koszorú lenne rajta. Éjjel háromkor Mivantedög?-nek hívom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!