A macskámnak fehér hártyába húzódott a szemére, mit tegyek?
Elfogyott már az antibiotikum, végigcsináltátok a teljes kúrát? Ha igen, akkor én felhívnám az orvost hogy nem húzódott vissza a hártya, hátha ilyen esetekre van B terve.
Ha továbbra sem tud mit tenni és továbbra sem húzódik vissza, akkor elvinném egy másikhoz, hátha neki van rá megoldása.
Viszont ha még van az antibiotikumból, akkor várnék míg elfogy, hátha a teljes kúra hatására vissza fog húzódni.
Köszönöm szépen a gyors választ!
2 tablettát evett meg eddig. Lehet hogy csak türelmetlen vagyok. Az is lehet hogy nincsenek fájdalmai es hat neki mindkét gyógyszer. De annyira sajnálom szegényt hogy ilyenek a szemei :(
Ha nem változik, akkor ujra vissza a dokihoz ha vége az antibiotikum kurának
Köszönöm a valaszt!
Csak féltem, mert nálunk a macska nem háziállat, hanem családtag.
És el akarom kerülni annak a lehetőségét, hogy esetleg nem teszek meg mindent annak érdekében hogy meggyógyuljon.
Remelem minden rendben lesz es az antibiotikum hatására eltűnik ez a hartya a szemecskéjéről.
Esetleg ha valakinek még hasonló tapasztalata van/volt, szívesen várom a tanácsokat, meglátásokat!
Bioboltban vásároltam kammilát, talán az megfelelő minőségű.
Megpróbálom akkor azzal is kezelni, hatha segit egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!