A környéken keresnek egy cicát. Láttam egy hasonló cicát, de holtan azon a környéken ahol keresik.Ti felhívnátok ezzel az információval a gazdát vagy inkább hagynátok?
A boldog tudatlanság hülyeség. Volt anno egy macskánk, aki nyomnélkül eltűnt. Olyan környéken élünk, ahol csendesek az utcák, kevés esély van/volt az elgázolására. Mai napig fogalmam sincs róla mi lehet vele. Valaki befogta esetleg? Messzebbre merészkedett és elgázolták? Egy kocsiba mászott be és valahogy elkeveredett innen? Néha még most is keresem, bár tudom hogy szinte esélytelen, hogy még életben lássam. (Több mint 5 éve tűnt el).
A bizonytalnságnál nincsen rosszabb. "Örültem" volna, ha valaki akkor amikor kerestünk felhív, hogy x helyen láttam a cicát elgázolva vagy bármi... Így még mai napig sem tudtam teljesen elengedni, mert néha (főleg mikor olyna sztorikról olvasok hogy több év után lett meg egy-egy család macskája) csak eszembe jut, hogy hátha visszajön. :(
Egy másik kérdésnél életre szólótraumát okozott, hogy megtudta, ami két macskát odaadtak egy féregnek, az a kutyákkal tépette szét.
Marhajó tudni, amilyen "emberek" vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!