A kövirózsa és az aloe vera mérgező a cicákra?
Figyelt kérdés
Egyébként ugye mindkét növény gyógyhatású, de attól még nem tudom, hogyha a cicám megkóstolná, nem lenne-e beteg tőle.2021. okt. 22. 09:20
1/20 anonim válasza:
Az állatok nem esznek mérgező növényeket.
2/20 anonim válasza:
1-es jogos, de szerintem mérgező rá.
3/20 anonim válasza:
ma 09:56
De, ehetnek. A vadon élőknél az anyjuk megtanítja ,mit ehetnek meg, mit nem. A háziasított kedvenceinknél ez nincs, így szinte mindent megpróbálnak megkóstolni. Sajnos.
6/20 anonim válasza:
Magyarul, a kövirózsa ártalmatlan, az aloe vera ártalmas.
7/20 anonim válasza:
6-os vagyok és kettes, a kettes válaszban, megeheti, de ha jó helyre teszik nem zavarja.
8/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
Akkor ha az Aloe Vera helyett egy Haworthiát (Szemölcsliliomot) választok, biztonságos pozsgásterráriumot készíthetek?!
2021. okt. 22. 10:45
9/20 anonim válasza:
Válogass bzóiztonágos növényeket. De, ha jó helyre rakod az Aloe Verát, le se szarja, mi is megtudtuk oldani, hozzá se ért, pedig a minek az nagy vadász macska volt.
10/20 A kérdező kommentje:
Egy ilyet szeretnék készíteni, és dohányzóasztalon kívül máshol nem nagyon van neki hely.
2021. okt. 22. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!