Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Honnan tudom megállapítani,...

Honnan tudom megállapítani, ha eltört a cica lába?

Figyelt kérdés
2021. okt. 21. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
na ne..te vagy az akinek törött farkú cicája van meg a kutyájának vérzik a pénisze?..
2021. okt. 21. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem sántít, vagy inkább csak feltűnően nem lép arra a mancsára.

Egyszer tört cicank lába 23 éve, akkor anyukám sínbe tette, meg pár napig jobb dolga volt mint bárkinek ezen a világon :D

2021. okt. 21. 21:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2. Vagyok: ha gyanúd van, vidd el rtg-re a cicót. A 90es évek elején még más szelek fújtak :D
2021. okt. 21. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is volt egy macskánk akiknek eltört a lába. Sántított, nem lépett rá és nyarvogott ha kicsit megszorítottam (valahogy le kellett ellenőrizni). Aztán mikor meggyógyult rosszul forrt össze, a lábfejénél nem fordult a csuklója, és amikor a hasán feküdt azt a lábát nem tette be többet maga alá hanem kinyújtva hagyta. Meg amikor szaladt kicsit sántított, vicces is volt akkoriban. Szép kort megért amúgy.

Ha te nem szeretnéd hogy így járjon a tiéd akkor szerintem állatorvossal nézesd meg.

2021. okt. 21. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Törésnél nem áll rá a lábára, be is dagad és érintésre fájdalmas (egy húzódással ellentétben).
2021. okt. 22. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
2. Vagyok, miért kellett leszavazni? Nem sínre tette anyukám a cicát, hanem sínbe a lábát. :D vagy az itt a bűn, hogy ma már ilyet nem mondunk, hogy anno volt olyan, hogy egy állat nem jutott el az orvoshoz? Spoilerezek: 17 évet élt szegény szamkivetett. :D
2021. okt. 22. 04:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálad hetente eltörik a macskádnak valamije?
2021. okt. 22. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Onnan hogyha láttad hogy bejön a kertembe
2021. okt. 24. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!