Mennyibe fog kerülni az állatkórház?
Sajnos a kutyám csúnyán elkapta az egyik macskámat, a bal hátsó lába eltörött, nyílt sebe lett. Ma volt kint állatorvos , kapott fájdalom és gyulladás csökkentőt, ő is mondta, hogy vigyem be az állatkórházba. Valószínűleg lesz röntgen is a műtét előtt, esetleg van valakinek tapasztalata, hogy milyen összeget szoktak elkérni?
Nem, nem ezen fog múlni, hogy elviszem-e vagy se.
Köszönöm, viszont kívánom neked is.
Eddig teljesen elvoltak egymással, viszont egyik pillanról nem rá jellemző módon agresszívvé vált, nem is néztem volna ki belőle, hogy ilyent tenne. A kutya ivartalanításán is gondolkozok, az orvost is meglérdezem ezzel kapcsolatban.
Kb 50 és 300 között szerintem bármennyi lehet.
Legutóbb azért voltam a kutyával mert a futtatón bottal futott ami megszúrta a manduláját egy rossz mozdulatnál. Annyi történt hogy megnézték a torkát, kapott fájdalomcsillapítót, és ez volt 45 ezer.
Mivel a macskádat műteni kell, szerintem hatjegyű összeggel számolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!