Mitől lehet ilyen a lába?
2021. okt. 15. 23:07
1/10 anonim válasza:
Én sebesnek látom, javíts ki, ha tévedek. Kinti vagy benti?
2/10 anonim válasza:
Ilyesmit kutyák könyökén szoktam látni. Azokén, amelyiknek sokat fekszeken betonon/kövön. Mondjuk náluk már bekeményedet ott a bőr, mert hozzá edződik, ennél a cicusnál meg friss.
Arra gondolnék, hogy ücsörgött valami kemény érdes felületen, pl beton, és hirtelen rosszul állt fel és felhorzsolta valahogy, vagy kezd nála is kialakulni hogy ott bekeményedik a bőr, amit arra félnél, hogy a lába hátsó részére helyezi jobban a testsúlyát, vagy amikor ficereg ott jobban neki nyomodik a talajnak és súrolódik.
4/10 anonim válasza:
Valami kikoptatta. 2-esnek lehet igaza.
5/10 A kérdező kommentje:
Benti cica es azért furcsa
2021. okt. 16. 11:31
6/10 anonim válasza:
Nem mosakodott ott gyakrabban? A cicáknál van ilyen túlmisakodás, ha stresszelnek vagy allergiásak valamire (kaja, kozmetikum, pollen akár), vagy esetleg valami parazita miatt viszket a bőrük. Az érdes kis nyelvükkel simán sebet is okoznak ilyenkor maguknak, ha a szőr már kikopott. Ha idős cica, fájdalom miatt is csinálhatja, ízületi gyulladás vagy fogkő miatt pl. Én elvinném állatorvoshoz.
7/10 anonim válasza:
Várj vele pár napot, szerintem el fog múlni. Valószínűleg csak kikopott a szőr és sebes, szóval esetleg kend be sudocremmel vagy neogranormonnal, csak utána figyelj rá, hogy ne nyalja le, amíg nem szívódik fel.
8/10 anonim válasza:
Olyan,mintha kicsit túlsúlyos lenne,és erre a pontra helyezné a súlyát üléskor/fekvéskor,gubbasztáskor.Gondolom sokat van egy helyben,főleg kemény felületeken.
9/10 anonim válasza:
Embereknek szánt krémmel NEM KENÜNK ÁLLATOT!
Jegyezzétek már meg végre és ne adjatok ilyen tanácsot.
Az állat LENYALJA magáról ezeket,és ezek KÜLSŐLEG alkalmazandó krémek,nem belsőleg.Beteg lehet tőle.
10/10 anonim válasza:
Ezek sima sebkezelő krémek, hámosító hatásuk van, ennyi. Állatokra is nyugodtan lehet kenni. És ezért írtam oda, hogy figyeljen rá oda, nehogy lenyalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!