Macska exportáló vállalkozást érdemes indítani?
Figyelt kérdés
Olyan helyekre, ahol kevés macska van és sokat fizetnének értük?2021. okt. 9. 21:46
1/9 anonim válasza:
Szerintem olyan hely nincs, de ha találsz akkor sok sikert :D
2/9 anonim válasza:
Csak a teleportálásban lenne üzlet!
4/9 anonim válasza:
Egyik haver Németországba vitte ki őket, állítólag sokat fizetnek egy sima házimacskáért is.
5/9 anonim válasza:
Ja, de az nem olyan egyszerű, chip, állatútlevél, oltások stb. Mármint hivatalosan, akkor határon megállítanak stb.... Hülyeségből én is mondtam, mert van ahol valóban fizetnek érte, inkább a nem kívánatos, kóbor macskákat kellene. Németországban 80 %-ban ivartalanítanak, nem lehet kismacskát találni sem, háziért is pénzt kérnek.
6/9 anonim válasza:
4-es vagyok. Ő persze sutyiban vitte ki őket, nyilván rendes úton már nem annyira éri meg.
8/9 anonim válasza:
Ha rendes tenésztő vagy, akkor itt is sokat fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!