Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kinek van joga elhantolni a...

Kinek van joga elhantolni a döglött macskát: a gazdájának, vagy akinek a portája előtt hever az elgázolt tetem?

Figyelt kérdés

2021. okt. 9. 16:29
 1/9 anonim ***** válasza:
96%

Joga és kötelessége a gazdájának.

De az szokta elhantolni, akit előbb kezd el zavarni a döglött tetem.

2021. okt. 9. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
joga a gazdajanak, de ha nem tud rola vagy nem erdekli akkor neked
2021. okt. 9. 16:38
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Ilyenkor hidegben nem kezd bűzleni olyan gyorsan, szóval hetekig ott lehet az út szélén. Ha más nem kaparja el, akkor szinte biztos, hogy az önkormányzat fogja elvinni. Nálunk a városi rendészet kocsija jár naponta körbe és ők intézkednek, még chipet is ki tudnak olvasni. Ilyenkor szórják is a büntetést a gazdának.
2021. okt. 9. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
41%

Helyes 3-as!Büntessék is meg ha annyira sem képes hogy otthon tartsa a macskáját vagy kutyáját teljesen mindegy.

Lehet kifutót kiépíteni a macskának és akkor nem az van hogy be van a 4 fal közé zárva se sokan neeemmm hanem inkább ha elkóborol akkor bömbölnek hogy hol lehet.@nyátokba van!

Ne tartson állatot aki nem tud rá vigyázni!Utána ha meghal mert elkóborol akkor az az ő hibája!Egy állat is számít legalábbis is nekem

2021. okt. 9. 16:53
 5/9 anonim ***** válasza:
16%

Egy állat élete azt akartam írni

2021. okt. 9. 16:54
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Én a macskabiztos kerítésről hallok folyamatosan, de még soha senki nem tudott érdemi információt adni arról, hogy melyik vállalkozás foglalkozik ténylegesen ilyennel Magyarországon?
2021. okt. 9. 17:08
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Anyunál laktam, velünk majdnem szembe voltak a szemeteskukák. Október végén odatették egy döglött macskát és az december közepéig ott volt. Akkora macska volt hogy azt hittem kutya, sokszor néztem. Nem értettem hogy nem büdös meg indul oszlásnak
2021. okt. 10. 08:38
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Amennyiben nincsen meg a gazdi, akkor annak kell, akinek háza előtt van. Ha az se teszi meg és hagyja szegényt ott rohadni, akkor szégyelje magát.
2021. okt. 10. 11:01
 9/9 anonim ***** válasza:
82%
Joga a gazdájának de ha a megtaláló nem tudja kié akkor szerintem ő is megteheti, szüleim nyáron találtak a padláson egy elpusztult macskát akit sose láttak a környéken, most kopogják körbe a fél falut egy oszlásnak indult tetemmel hogy "szevasz,tied?"
2021. okt. 10. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!