Kinek van joga elhantolni a döglött macskát: a gazdájának, vagy akinek a portája előtt hever az elgázolt tetem?
Figyelt kérdés
2021. okt. 9. 16:29
1/9 anonim válasza:
Joga és kötelessége a gazdájának.
De az szokta elhantolni, akit előbb kezd el zavarni a döglött tetem.
2/9 anonim válasza:
joga a gazdajanak, de ha nem tud rola vagy nem erdekli akkor neked
3/9 anonim válasza:
Ilyenkor hidegben nem kezd bűzleni olyan gyorsan, szóval hetekig ott lehet az út szélén. Ha más nem kaparja el, akkor szinte biztos, hogy az önkormányzat fogja elvinni. Nálunk a városi rendészet kocsija jár naponta körbe és ők intézkednek, még chipet is ki tudnak olvasni. Ilyenkor szórják is a büntetést a gazdának.
4/9 anonim válasza:
Helyes 3-as!Büntessék is meg ha annyira sem képes hogy otthon tartsa a macskáját vagy kutyáját teljesen mindegy.
Lehet kifutót kiépíteni a macskának és akkor nem az van hogy be van a 4 fal közé zárva se sokan neeemmm hanem inkább ha elkóborol akkor bömbölnek hogy hol lehet.@nyátokba van!
Ne tartson állatot aki nem tud rá vigyázni!Utána ha meghal mert elkóborol akkor az az ő hibája!Egy állat is számít legalábbis is nekem
5/9 anonim válasza:
Egy állat élete azt akartam írni
6/9 anonim válasza:
Én a macskabiztos kerítésről hallok folyamatosan, de még soha senki nem tudott érdemi információt adni arról, hogy melyik vállalkozás foglalkozik ténylegesen ilyennel Magyarországon?
7/9 anonim válasza:
Anyunál laktam, velünk majdnem szembe voltak a szemeteskukák. Október végén odatették egy döglött macskát és az december közepéig ott volt. Akkora macska volt hogy azt hittem kutya, sokszor néztem. Nem értettem hogy nem büdös meg indul oszlásnak
8/9 anonim válasza:
Amennyiben nincsen meg a gazdi, akkor annak kell, akinek háza előtt van. Ha az se teszi meg és hagyja szegényt ott rohadni, akkor szégyelje magát.
9/9 anonim válasza:
Joga a gazdájának de ha a megtaláló nem tudja kié akkor szerintem ő is megteheti, szüleim nyáron találtak a padláson egy elpusztult macskát akit sose láttak a környéken, most kopogják körbe a fél falut egy oszlásnak indult tetemmel hogy "szevasz,tied?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!