A macskának milyen szagú a lehelete?
Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 20:28
3/10 anonim válasza:
Büdös, de az hogy mennyire attól is függ, hogy mit evett az állat.
Ha májat, halat vagy ilyen ízesítésű macskatápot esznek, akkor extra büdi a szájuk.
4/10 anonim válasza:
Én eddig csak fogköves cicánál éreztem rossz szájszagot. Kezelve lett, azóta nincs büdi.
5/10 anonim válasza:
Türhető. Én macskáimnak sose volt olyan büdös szája, csak amikor fogproblémáik voltak. Viszont szomszédom Whiskasszal is egyéb "minőségi" dologgal eteti a macskáit, azoknak hányingerkeltően büdös szájuk van
6/10 anonim válasza:
A táp után táp szagú. Nyers után meg természetesen büdös.
9/10 anonim válasza:
Max kaja szaga van, de amúgy mikor pofán ásít én nem érzek semmi kirívót. Persze nem a mentolos lehellet, de büdösnek se büdös, csak olyan állott.
10/10 anonim válasza:
Attól függ mit evett. Ha szárazat/jutit akkor elviselhető.. Ha halat (főleg ha haltepertőt) akkor gyilkos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!