Mit tegyek a konvektorra?
Konvektorok vannak a lakásban, eljött az az idő, hogy fűteni kell. Viszont félünk, hogy megégeti a mancsait a macskánk ha ráugrik (nyáron került hozzánk, nem volt még fűtés szezonunk együtt).
Mi egy plédre gondoltunk, ami átmelegszik ugyan de nem égeti meg.
Kérdés:
Mit tegyek a konvektorra?
Válasz:
A radiátorok amúgy sem izzanak annyira, mint a konvektorok.
:D
A macska nem hülye, ha érzi, hogy túl forró, nem fog ráugrani.
Amúgy igaz, nálunk radiátor van, de annak a felső rácsán simán végiggyalogolnak fűtésszezonban is.
Egyébként én nem pléddel takarnám le, ha mindenáron le akarod valamivel fedni (az amúgy is tűzveszélyes), hanem alufóliával. Fűtőtesttől függetlenül szokták ajánlani cica távoltartásra, mert fényes meg csúszós meg zörgős, nem jó neki azon járni.
Nekünk évek óta nyáron felmászik a macska és a radiátorokon alszik.
Télen még sosem láttam,hogy egyáltalán eszébe jutott volna felugrani.
Szerintem feltűnik neki,hogy meleg hiszen ahogy közeledik úgy forrosósik körülötte minden..:D
Plusz,ha egyszer fel is ugrik azzal a lendülettel megy is le,nem égeti meg magát.Onnantól mindig meg fogja nézni,hogy be van-e kapcsolva.
Alap, hogy konvektort nem fedunk le semmivel, nem teszünk a kozelébe éghető anyagot.
A macska nem fog rámenni, erezni fogja magától is, hogy forró, nem jó az neki. Nekem is van egy befogadott cicám, nem volt gond egyszer se a konvektorral.
A mi cicánk még alszik is az enyhén meleg konvektoron. Ha közben felizzik és forró lesz, akkor időben távozik róla. :D
A lényeg, hogy nem kell aggódni, kitapasztalják. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!