Ajánljátok hogy lakásban tartsak macskát? Részletek lent
Nem értem az ilyeneket. Mindenhol ürülék és bűz? Akkor az illető személyi higiénéjével volt gond, mert egy macska könnyen megtanítható a szobatisztaságra, mikor voltak kiscicáink maguktól az alomba csináltak a kezdetektől. Az pedig könnyen takarítható, ha tisztaságmániás vagy napi 2-3 perc alatt kiszedheted az egész napi pisit és kakit az alomból, használhatsz szilikonos almot szagelszívó betéttel stb., de nekünk a normál macskaalom is szagtalan volt, úgy hogy 2-3 naponta takarítottuk és 2 hét után cseréltük ki az egészet.
A szőr meg szintén nem volt gáz. Aki rendesen takarít maga körül macska nélkül, macskával is tisztaság lesz és nem kerül különösen több erőfeszítésbe.
Most komolyan, a szavaidból azt veszem ki, hogy a macska a szőnyegre sz@rik, akkor te meg lesz@rod, hogy nugátos a szőnyeg... Feltalálták a macskaalmot, macskák elég könnyen megtaníthatóak rá, hogy használják. Ugye, ha látod, hogy használta a macska az almot, akkor kibányászod belőle a cuccot, wc-ben meg lehúzod.
Feltalálták már a féreghajtó tablettákat, injekciókat.
Mivel rendmániás vagy, szoktál takarítani. Szőrt összeporszívózod, macskát meg keféled, fésülgeted naponta pár percet. A bűz ellen meg ivartalanítod, így nem jelölget össze-vissza.
A barátod meg igénytelen...
Nekem van tisztaságmániás barátnőm, aki kutyát is, meg cicát is tart lakásban. Csillog-villog nála minden. Aki tisztaságmániás, az úgyse bírja ki, hogy ne porszívózza le naponta a cica párnáját, meg ne takarítsa ki naponta az almot. Kicsit több dolgod lesz, ennyi.
A fedett alomtálcák kb. semmi szagot nem engednek ki, a szilikátos alom szintén teljesen szagtalan. Úgyhogy ne emiatt ne legyen macskád.
Nincs. macskaalom. a lakasban? Istenem, a baratodat agyon kellene utni egy szivalpattal, vagy legalabbis ki kellene zarni a wc-bol egy idore. Csak hogy szokja.
Alom nelkul honnan tudja az a szegeny allat, hogy hova kell? Gondolom, te is bajban lennel ha nem lenne wc a lakasban. -_-
Amugy nincs is jobb mint egy macska, aki odabujik az ember labahoz (oldalahoz, esetleg keresztbe a fejen @_@) ilyen hidegben. Na jo, van, de a macska nem huzza le rolad a takarot. ^_-
hát igen és macskát olcsóbb tartani mint pasit:D
köszi mindenkinek:)
"hát igen és macskát olcsóbb tartani mint pasit:D"
Én tartok mindkettőt, és nincs büdös a lakásban :D:D
Viccet félretéve: nálunk szőr az van, én azt nem hiszem, hogy ki lehet védeni (ha valakinek mégis van ötlete, szóljon!!! :) ), de macskaalmot nem olyan bonyolult tisztán tartani. Én (sajnos) egyáltalán nem vagyok tisztaságmániás, de még nekem is megy. :D
Bár én ugyan nem, de a macska tisztaságmániás, úgyhogy ha kicsit is büdi van az almostáljában (zárt), akkor gondoskodik róla, hogy takarítsuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!