Vesebeteg cica étvágynövelése?
Sziasztok! Nemrégiben kiderült a cicámról, hogy vesebeteg, nagyon-nagyon rosszul volt, azt hittem itt a vége... De szerencsére sikerült visszarántani a halál torkából, már sokkal jobban van, már majdnem úgy viselkedik mint újkorában. :) Viszont még mindig nem hajlandó normálisan enni magától, ezért fecskendővel kell etetnem, nehogy visszaépüljön. Néha egy nagyon picit belenyal valamibe, vagy elfogad egy kocka sajtot pl, de ennyi. Pedig direkt ilyen speckó tápot kap, ami felépülő félben lévő étvágytalan macskáknak van, plusz vesebeteg cicáknak valót, ami szintén extra finom. Mindkettő nedvestáp. De vettem neki tonhalkonzervet, az sem érdekelte.
Van aki esetleg volt már hasonló szituban? Van valami táplálékkiegészítő vagy valami, ami növelheti a cica étvágyát? Vagy valami olyan nyers vagy főttétel aminek nem tudnak ellenállni és nem árt a veséjének?
Az állatorvosunkat most műtötték, két hét múlva lesz csak megint, úgyhogy őt most nem tudom erről kérdezni, másik dokihoz meg nem akarom elvinni míg nem muszáj, akkor már inkább tömöm még ebben a két hétben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!