Egy kiscica élete forog kockán, kb 3 hetes?!
Figyelt kérdés
Ma leszedtem a padról egy kiscicát, úgy veszem h az anyukája már nem tudja szoptatni:S Lehet valahol venni valami etetésre valami cumit? Vagy valamit? Ha volt ilyen probléműtok hogyan oldottátok meg?2010. aug. 31. 21:23
11/14 anonim válasza:
A kecsketej se az igazi, ha veszel neki tápszert, azzal simán fel lehet nevelni. A macskatej nem alkalmas nevelésre, a májkrém meg egy baromság 3 hetesnek! Én kétnapos cicákat kaptam és neveltem fel, áldozni kellett rájuk időt és törődést is. Etetés 3-4 óránként, fecskendőből, mert a cumi nem kellett nekik. Kicsit nyomtam a szájukba és lenyelték (vagy éppen rám köpték:)). Először nagyon pici adagokat ettek, mert pici volt a gyomruk is, olyan 2-3 ml-t. Utána jött a masszírozás, melegvizes vattával a hasukat körkörösen, hogy mozogjanak a belek. Aztán kicsit a feneküket, hogy könnyebben pisiljenek, kakiljanak. Háromhetes cicának már nagy esélye van az életben maradásra, ha igazán foglalkozol vele. Ha kell még valami, írj!!
12/14 anonim válasza:
Ja, és mindenképpen mutasd meg orvosnak, lehet, hogy nem tud még pisilni és az nagyon fájhat neki. Meg vizsgálja meg amúgy is.
13/14 anonim válasza:
Akkor dobjál jól azokkal a kockákkal és máskor ne vigyél macskát kaszinóba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!