Kisgyermek mellé kiadnak mácskát menhelyről? Érdemes menhelyről befogadni?
Rengeteg a cica a menhelyeken és mi már régóta szeretnénk egyet.Arra gondoltam,hogy akkor megpróbálnánk előbb ott "kopogtatni" egy barátságosabb macsekért.
Kutyát tudom,hogy nem adnak ki (azt nem is szeretnék),de macskára is érvényes,hogy onnan nem fogok tudni hozni csak mert kisgyermekem van (és lesz is még egy)?
Benti macskának szeretnénk,viszonylag nagy a lakás (96nm),és amire szüksége van azt tudnánk biztosítani.Milyen feltételekre kellene még számítani?
Kutyat es macskat is adnak ki gyerek melle, de nyilvanvaloan csak olyat, akirol tudjak, hogy birja a gyerekeket :) Nem tudom mekkora a gyermeked, de esetleg erdemes lenne vele elmenni.
Menhelye valogatja, hogy milyen felteteleket szabnak, de szerintem a benti tartassal mar megnyered oket, mert azt szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!