Hol találok olyan vadászt aki altató lövedékkel lelőné a macskánkat?
Figyelt kérdés
Már mindent próbáltunk sehogy se tudjuk elfogni, ivartalanítani kellene, mert lány cica és ide szül2021. szept. 21. 11:13
21/26 anonim válasza:
De ha nem mondok újat akkor mi a f*szomról beszélsz,hogy neked kell bele tenni a ketrecbe?! Te se tudod már mit beszélsz csapjalak nyakon.
Ajánlották az élve fogót,erre közlöd,hogy szart se ér.
Majd beszélitek,hogy állatorvos hogy fogja bekábítani a műtéthez és benyögsz egy ilyet,hogy "Ha csapdába van betudja adni. Elkabítjuk és bele rakjuk".
MI VAN?!
Nem kell elkábítani,hogy bele rakd az ég áldjon meg.Kiteszed a csapdát,bele megy,letakarva elviszed az állatorvoshoz (mert ugyebár nem stresszeljük tovább az amúgy is vad macskát,az ujjad bánja..),aki elaltatja a ketrecen belül,kiszedi onnan és megműti.
Bár nincs értelme vesződni ezzel a macskával,azt sem értem mitől a tiétek ez ha kint van,és annyira vad hogy megfogni se lehet.
22/26 A kérdező kommentje:
Mit nem fogsz fel azon h ha már egyszer be ment nem megy bele többet azért kellett az altató és sikerült is...
2021. szept. 22. 22:08
23/26 anonim válasza:
Szerencsétlen macska, ilyen "gazdát"...
25/26 A kérdező kommentje:
Azta, mekkora rohadék vagyok, hogy elvittem ivartalanítani miközben a szülők megakarták ölni a több tucat almot....
2021. szept. 23. 09:53
26/26 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele itt minden állatvédő egy fanatikus, mindig csak a gazdi a marha. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!