Macskabiztos kerítés létezik?
Figyelt kérdés
Sajnos a kutyám nem kompatibilis macskákkal, és hiába szóltam a szomszédnak többször, a kiscicája rengetegszer átjár.. Próbálok figyelni rá, de nyilván nem lehetek 0-24ben a kutyám mellett. Kinti-benti kutya, nem tudom és nem is akarom egesznapra bezarni.. Előre is köszönöm a válaszokat, ötleteket!2021. szept. 18. 21:49
11/17 anonim válasza:
Létezik, de inkább ő dolga, de amúgy kedves vagy vele! :D
12/17 anonim válasza:
Nem kell várfal. Olyan kell, aminek a tetején forgó szerkentyű van, ami megakadályozza a felkapaszkodást és átugrást. Másik verzióban a kerítés teteje ívben visszahajlik, ugyanezen okból.
Arra kell még figyelni, hogy a kerítés alatt és fáról, garázstetőről se juthassanak àt.
Egyébként alapesetben ez a macskagazda kötelessége lenne
13/17 anonim válasza:
Miért kapok lepontozásokat? Normálisan igyekeztem a kérdésre felelni. Miért volt haszontalan a válaszom? Még linket is adtam. Ennél jobban hogy lehetne egy ilyen kérdésre hasznosabb választ adni?
14/17 anonim válasza:
De van egy olyan érzésem, hogy akik lepontoztak még Életükben nem láttak, pláne nem fogtak villanypásztort, és csak annyit tudnak róla, hogy áram van benne, és ajjaj! Veszélyes! Fújfújfúj!
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Sajnos a gazda nem sokat foglalkozik a dologgal, engem viszont nagyon rosszul érintene, ha történne valami, úgyhogy muszáj cselekednem.
2021. szept. 18. 23:25
16/17 anonim válasza:
A kerítéssel nem tudsz semmit sem csinálni. Ha nagy lesz a cicus majd lesz ereje és esze elkerülni a kutyát. Én megpróbálnám őket összehaverkodtatni. Lehet te is meglepődnél.
17/17 anonim válasza:
Nem tudod a kutyádat összeszoktatni a macskával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!