Hol tartjátok a macskaalmot? Szagtalan?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 15:50
11/16 anonim válasza:
A bejárati szobában. Attól függ, milyen. Ha zárt, szagtalan, de ha nem... nagyon büdös4 A zárt jobb. Min. hetente kell tisztítani. Van erre a célra kitalált "lapát", és azzal csak az ürüléket szeded ki, az alom még használható.
12/16 anonim válasza:
vannak szagtalanok, és kell hozzá egy jó alomtartó is, szerintem a lavór nem elég. Mi tartottuk pl a fürdőszobában vagy az elsőzobában is.
13/16 anonim válasza:
Ahol gyakran jár, két szoba + egy ajtó.
Szilikát macskaalmot vegyél, a nagyobb boltokban időről időre leértékelik, és nagyon sokáig elég. Abból két "pohárnyit" öntök bele, az ajándékot pedig egyből kiviszem: kifordítok egy zacskót, megfogom és visszafordítom, csomó, majd ki a kinti kukába. Egyszerre ne önts ki túl sok almot, csak pazarlás lenne. A pisinek meg semmi szaga sincs. Ha elhasználódott (besárgul),dobd ki, mosd ki az alomtartót és nem lesz gond. Ne hagyd a koszt leragadni.
14/16 anonim válasza:
Nekem szilikonos alom van +ajtós és fedeles wc és mégis érzem a szagot. Ha a nagydolgát végzi, már hallom a kaparásból és azonnal megküzdök a végtermékért mielőtt még elásná. Egy teljes zacsi almot beöntök egyszerre, nem tudom mi a baj. Azt sem szabad elfelejteni, hogy aki macskával él együtt, annak az orra rövidesen megszokja a szagát. A szomszédunk esküszik, hogy a kutyája szagtalan, de amikor átjön, mi teljesen erősen érezzük a szagát. Szóval nem lehet, hogy sokan azért állítják, hogy semmi szag nincs, mert egyszerűen megszokták és nem érzik?
15/16 anonim válasza:
Utolsóval vitatkoznék. Én mindig kérdezem anyukámat, meg bnőmet, hogy érez e szagot, és nem érzik. Azért őket kérdem, mert ők megmondanák, ha büdi van :D Bnőm pl szólt is, hogy ő érzi a macskapisi szagot, mikor még hagyományos almot használtam.
16/16 anonim válasza:
Én is szoktam kérdezgetni :) Mostanában jobb a helyzet nálunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!